Miten Asennan Windows 10

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #3277

  +

  Miten Asennan Windows 10

  Windows 10 on Microsoftin käyttöjärjestelmän uusin versio, joka on saatavilla kaikille käyttäjille. Sen asentaminen on helppoa, ja tässä artikkelissa annamme step-by-step ohjeet, miten asennat Windows 10 tietokoneellesi.

  1. Tarkista Järjestelmän vaatimukset

  Ennen kuin aloitat Windows 10 asentamisen, sinun tulee tarkistaa järjestelmän vaatimukset. Tarkista, että tietokoneesi täyttää vähimmäisvaatimukset ja että kaikki ajurit ovat ajan tasalla. Tämä varmistaa, että Windows 10 asennus sujuu ongelmitta.

  2. Varmuuskopioi tärkeät tiedostot

  Ennen kuin asennat Windows 10, suosittelemme varmuuskopioimaan tärkeät tiedostot. Tämä estää tiedostojen menetyksen, jos jotain menee vikaan asennusprosessin aikana.

  3. Lataa Windows 10

  Kun olet varmistanut, että tietokoneesi täyttää vaatimukset ja varmuuskopioinut kaikki tärkeät tiedostot, voit ladata Windows 10 asetustiedoston Microsoftin sivuilta. Latausprosessi voi kestää jonkin aikaa riippuen internet-yhteydestäsi.

  4. Luodaan Asennusmedia

  Kun asetustiedosto on ladattu, sinun tulee luoda asennusmedia (DVD tai USB). Voit käyttää Windows Media Creation Toolia, joka auttaa sinua luomaan tarvittavan asennusmedian.

  5. Aseta asennusmedia ja käynnistä tietokone

  Kun olet luonut asennusmedian, aseta se tietokoneeseen ja käynnistä tietokone. Varmista, että käynnistysjärjestys on asetettu niin, että tietokone käynnistyy asennusmediasta.

  6. Aseta asennusasetukset

  Kun tietokone on käynnistynyt asennusmediasta, voit aloittaa Windows 10 asennuksen. Sinua pyydetään asettamaan muutamia asennusasetuksia, kuten kieli ja aika-asetukset.

  7. Seuraa Asennusohjelmaa

  Asennusohjelmaan on kätevästi ohjattu prosessi, joten sinun tulee vain seurata ohjeita ruudulla. Voit valita, haluatko päivittää vanhan käyttöjärjestelmän uuteen Windows 10-versioon, tai suorittaa täysin uuden asennuksen.

  8. Aktivoi Windows 10

  Kun asennus on valmis, sinua pyydetään aktivoida Windows 10. Voit aktivoida Windows 10, jos sinulla on sen käyttöoikeus ja internetyhteys.

  Nyt tiedät, miten asennat Windows 10 tietokoneellesi. Muista aina tarkistaa järjestelmän vaatimukset ennen asennuksen aloittamista, ja varmuuskopioida kaikki tärkeät tiedostot ennen asennusprosessia. Windows 10:n asentaminen on helppoa, ja sen avulla voit nauttia uusimmasta käyttöjärjestelmäversiosta sekä sen tarjoamista eduista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.