Miten Alusvaatemalliksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #4118

  +
  Miten Alusvaatemalliksi

  Alusvaatemalli tai malli yleensäkin on monelle haaveammatti. Moni tekee töitä unelmansa eteen pitkäänkin, joten tässä artikkelissa käymme läpi miten alusvaatemalliksi voi päästä.

  Alkuun on hyvä ymmärtää, että alusvaatemallin ura on ammattina haastava ja kilpailu on kovaa. Tämän vuoksi on tärkeää panostaa omaan ulkonäköön, kehonhoitoon ja terveyteen. Hyvä fyysinen kunto ja hyvä terveys ovat ehdottomasti hyväksi uran saavuttamiseksi, sillä alusvaatemallin työ sisältää usein monen tunnin seisomisen ja seisovan asennon ylläpitämisen.

  Aloittavan mallin on tärkeä hankkia laadukas portfolio, jossa on esitetty monipuolisesti erilaisia alusvaatteisiin liittyviä kuvia. Portfolioon kannattaa valita kuvia eri kanteista, eri väreissä ja materiaaleissa ja erilaisissa kuvauksissa. Portfolioon kannattaa laittaa myös oma pituus, paino sekä rinnan, vyötärön ja lantion ympärysmitta.

  Portfolion lisäksi kannattaa luoda ammattimaiset some-profiilit, joissa voi esimerkiksi jakaa kuvia itsestään ja jolla voi olla lähetetty näytösmalleja.

  Kannattaa olla rohkea ja lähestyä eri alusvaatebrändejä ja alan tuotantoja, kuten silloin, kun brändi tarvitsee juuri sinun kaltaista mallia kampanjaansa varten. Näytös- ja mallikutsujen seuraaminen on myös hyvä keino verkostoitua ja saada kontakteja alalta.

  Asenne on erittäin tärkeä tekijä alusvaatemallin uralla. Työ on usein haastavaa ja kilpailu on kovaa, joten on tärkeää uskoa itseensä ja omaan potentiaaliinsa. Reipas ja positiivinen asenne auttavat myös uran saavuttamisessa ja ylläpitämisessä.

  Jos haaveilet alusvaatemallin urasta, panosta siis omaan ulkonäköösi, luo laadukas portfolio, hyödynnä somen mahdollisuudet ja ole rohkea lähestymään alan toimijoita. Usko itseesi ja ole valmis tekemään kovasti töitä unelmasi eteen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.