Miten Aloittaa Youtube Kanava

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #2026

  +

  Miten aloittaa Youtube-kanava – Ohjeet suomalaisille sisällöntuottajille

  Jos olet suunnittelemassa Youtube-kanavan perustamista, olet oikealla tiellä. Youtube on täynnä erilaisia videoita monista eri aiheista, ja se tarjoaa upean mahdollisuuden jakaa omaa viestiäsi ja ilmaista itseäsi luovalla tavalla. Seuraavassa on ohjeet siitä, miten luoda Youtube-kanava Suomessa.

  1. Suunnittele Youtube-kanavasi

  Ennen kuin aloitat videoiden tuottamisen, on tärkeää suunnitella Youtube-kanavasi. Mieti, millaisia videoita haluat luoda ja ketä haluat tavoittaa. Yritä myös miettiä, mikä on sinun ainutlaatuinen näkökulmasi, joka tekee sinusta ja videoistasi erottuvat muista.

  2. Luo Youtube-kanavasi

  Seuraava vaihe on rekisteröidä Youtube-kanavasi. Voit käyttää nykyistä Google-tiliäsi tai luoda uuden Youtube-tilin. Muista valita kanavan nimi, joka kuvastaa sisältöä, jonka aiomme julkaista.

  3. Lataa videoita säännöllisesti

  Kun olet luonut kanavan, on aika aloittaa videoihin liittyvä työ. Voit käyttää puhelintasi, kameraasi tai muita laitteita sisällön luomiseen. Yritä ladata uusia videoita säännöllisesti, että kanava pysyy ajantasalla ja houkuttelevana katsojille.

  4. Optimoi videoita hakukoneiden ansiosta

  Hakukoneoptimointi on tärkeä osa Youtube-kanavan menestystä ja näkyvyyttä. Joten käytä aikaa videoiden hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Käytä avainsanoja, jotka liittyvät videoihin ja luo päättely tekstejä videolle. Lisää myös kuvaus ja tagit videoon. Tämä auttaa sinua saamaan huomattavasti enemmän katsojia.

  5. Käytä muita sosiaalisen median alustoja

  Jos haluat kanavasi kasvavan nopeammin, yritä käyttää muita sosiaalisen median alustoja, kuten Instagram, Facebook tai Twitter, jotka auttavat levittämään sanaa kanavastasi. Näin lisäät kanavan näkyvyyttä ja pääset paremmin tavoittamaan kohdeyleisöäsi.

  6. Vuorovaikutus yleisön kanssa

  Yhtä tärkeää kuin sisällön tuottaminen on vuorovaikutus katsojien kanssa. Pyri vastaamaan kommentteihin, jotka kanavasi saa, myös hyödyntämään kyselyitä ja äänestyksiä. Kannusta myös katsojia tilaajaksi ja kommentointiin, sillä näin luot yhteisöllisyyttä ja saat uskollisia faneja.

  Lopuksi

  Youtube-kanavan luominen on hauskaa ja jännittävää, jos siihen suhtautuu intohimoisesti. Yritä pitää sisältösi erottuvana ja tuottaa hyödyllistä sisältöä katsojillesi. Tärkeintä on kuitenkin, että olet oma itsesi ja että nautit siitä mitä teet. Onnea uuden Youtube-kanavan aloituksessa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.