Miten Aloittaa Seksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #1922

  +

  Miten aloittaa seksi – vinkkejä suomalaisille

  1. Kommunikoi kumppanisi kanssa

  Ennen kuin aloitat seksin kumppanisi kanssa, on tärkeää varmistaa, että kumppanisi on myös valmis siihen. Ole avoin kommunikoinnissa ja kysy, onko hänellä halua seksiin kanssasi. Jos kumppanisi ei ole valmis tekemään sitä juuri nyt, ole kärsivällinen ja anna hänelle tilaa harkita sitä myöhemmin. Tärkeintä on, että molemmat haluavat seksiä.

  2. Käytä aikaa esileikkiin

  Esileikki on tärkeä osa seksiä, joka auttaa rentoutumaan ja nauttimaan enemmän. Käytä aikaa suudeluihin, hyväilyihin ja kosketuksiin kumppanisi kanssa ennen seksin aloittamista. Tämä auttaa pariskuntaa saavuttamaan paremman yhteyden ja nauttimaan enemmän seksistä.

  3. Luota itseesi

  Jos olet huolissasi, miten aloittaa seksi, muista, että kyse on siitä, että nautit partnerisi kanssa yhteydestä ja jaatte intiimejä hetkiä yhdessä. Luota siihen, että voit tehdä sen oikein ja nauti kokemuksesta. Älä anna epävarmuuden tai huolen vaikuttaa kokemukseen.

  4. Hyödynnä apuvälineitä

  Apuvälineet voivat auttaa paria saavuttamaan paremman yhteyden ja nauttimaan enemmän seksistä. Käytä esimerkiksi liukuvoidetta, hierontalahjaa tai muita seksileluja auttamaan rentoutumaan ja nauttimaan kokemuksesta.

  5. Keskity läsnäoloon

  Kun olet aloittanut seksin, muista keskittyä läsnäoloon ja nauttia hetkestä. Älä ajattele liikaa siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu, vaan keskity siihen, mitä tapahtuu juuri nyt. Tämä auttaa sinua ja kumppaniasi nauttimaan enemmän intiimeistä hetkistä.

  6. Älä unohda suojautumista

  Olitpa sitten missä tahansa suhteessa, on aina tärkeää huolehtia seksuaaliterveydestä ja suojata itsesi ja kumppanisi. Käytä kondomia tai muita ehkäisyvälineitä estämään raskautta ja tartuntoja.

  Yhteenveto

  Muista, että seksi on luonnollinen ja terveellinen osa ihmissuhteita. Kommunikoi kumppanisi kanssa, käytä aikaa esileikkiin, luota itseesi, hyödynnä apuvälineitä, keskity läsnäoloon ja älä unohda suojautumista. Nämä vinkit auttavat sinua nauttimaan intiimeistä hetkistä kumppanisi kanssa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.