Miten Alapää Ajellaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #1008

  +

  Miten alapää ajellaan?

  Alapään karvojen ajelu on monelle naiselle ja miehelle tärkeä osa hygieniarutiineja. Karvojen ajelu voi tuntua haastavalta, mutta oikeilla välineillä ja tekniikoilla se onnistuu helposti ja turvallisesti.

  Valmistelut

  On tärkeää pestä alapää ennen ajelua välttääksesi tulehduksia. Voit käyttää mietoa saippuaa tai intiimipyyhkeitä. Ennen ajelua karvat kannattaa leikata saksilla lyhyemmiksi, jotta partakoneen terät eivät tukkeudu.

  Välineet

  Karvojen ajeluun tarvitset partakoneen, jonka terät on suunniteltu herkälle iholle. Suosittelemme myös käyttämään ajamiseen tarkoitettua geeliä tai vaahtoa, joka helpottaa ajamista ja ehkäisee ihon ärsytystä sekä kuivumista.

  Ajaminen

  Aja karvat hitaasti partakoneella alapään ihon suuntaisesti välttäen terien painamista liikaa ihoon. Liian voimakas painaminen tai partakoneen käyttäminen vastakarvaan voi aiheuttaa ihon vainaumia, ärsytystä tai tulehduksia.

  Muista huuhdella partakoneen terät ajon välissä, jotta ne eivät tukkeudu ja karvat saadaan ajettua mahdollisimman tasaisesti.

  Jälkihoito

  Kun olet ajellut alapään, huuhtele se huolellisesti vedellä ja kuivaa pehmeällä pyyhkeellä kevyesti taputellen. Voit halutessasi käyttää puhdistavaa ja rauhoittavaa voidetta, joka auttaa ehkäisemään punoitusta tai ärsytystä.

  Jos huomaat ihollasi ärsytystä tai punoitusta, voit levittää iholle kosteuttavaa voidetta tai lepuuttaa ihoa löysissä housuissa tai ilman alusvaatteita muutaman tunnin ajan.

  Yhteenveto

  Alapään karvojen ajelu on helppoa, kun muistat huolehtia hygieniasta, käyttää oikeita välineitä ja ajaa varovasti. Muista myös hoitaa ihoasi ajon jälkeen kosteuttavalla voiteella. Säännöllinen karvojen ajelu voi vähentää hikoilua ja hajuja sekä antaa raikkaan ja puhtaan tunteen alapäähän.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.