Mitella Ohje

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #5186

  +

  Mitella – ohje suomalaisille

  Mikä on Mitella?

  Mitella on terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu sovellus, joka helpottaa potilaiden mittauksia ja antaa mahdollisuuden tallentaa mittatulokset digitaalisesti. Sovellus on suunniteltu erityisesti luotettavaan ja nopeaan mittaukseen, joka auttaa hoitohenkilökuntaa tekemään tarkkoja päätöksiä potilaan hoidossa.

  Kuinka Mitella toimii?

  Mitella on helppo käyttää. Kun pääset lääkärin vastaanotolle, terveydenhuollon ammattihenkilö mittaa tärkeät arvot, kuten verenpaineen, sydämen sykkeen ja hengitysfrekvenssin, ja kirjoittaa nämä luvut Mitella-sovellukseen. Sovellus tallentaa nämä luvut potilaan sähköiseen terveyskertomukseen, ja antaa näin ollen terveydenhuollon ammattihenkilölle mahdollisuuden seurata ja arvioida potilaan tilaa tarkasti.

  Mitkä ovat Mitellan edut?

  Mitella on erittäin käyttäjäystävällinen ja nopea sovellus. Se vähentää virheiden riskiä mittausten yhteydessä ja auttaa hoitohenkilökunnan tekemään tarkkoja diagnooseja ja päätöksiä. Digitalisoimalla mittatulokset, Mitella auttaa myös säästämään aikaa ja resursseja terveydenhuollon alalla. Lisäksi, potilaiden terveyskertomusten tallentaminen digitaalisesti vähentää paperin kulutusta ja edistää siten ympäristöystävällisempää tapaa toimia.

  Miten voin käyttää Mitellaa Suomessa?

  Mitella on käytössä terveydenhuollon ammattilaisilla Suomessa. Jos olet potilas, sinun tulee vain käydä vastaanotolla ja antaa hoitohenkilökunnan mitata terveydentilaasi Mitellalla. Sinun ei tarvitse tehdä mitään erityisiä valmisteluja.

  © 2021 Mitella – kaikki oikeudet pidätetään.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.