Mitäs Mitäs Festivaali

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #2253

  +

  Mitä Mitäs Festivaali on?

  Mitäs Mitäs Festivaali on Suomessa järjestettävä musiikki- ja kulttuurifestivaali, joka tunnetaan erityisesti rentona ja viihtyisänä tunnelmaltaan. Festivaali on järjestetty ensimmäistä kertaa vuonna 2018 ja on sittemmin kasvanut suosituksi tapahtumaksi, joka kiinnostaa kaikenikäisiä musiikin ystäviä ympäri Suomea.

  Festivaalin tarjonta sisältää monipuolista musiikkia eri genreistä, kuten pop, rock, indie ja hiphop. Lisäksi festivaalialueella on ravintoloita ja erilaisia aktiviteetteja esimerkiksi lasten alue, jonne koko perhe voi osallistua. Festivaali onkin ihana tilaisuus viettää hauska päivä koko perheen kanssa.

  Festivaalin tunnelmaltaan on erittäin lämmin ja rento. Yleisö koostuu usein erilaisista ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita hyvästä musiikista yhdessä viihtymisestä. Festivaalin väki tuleekin tapahtumapaikalle juuri tunnelman vuoksi, sillä festivaalin viihtyisyydestä on tehty jokaisen kävijän aivan erityinen prioriteetti.

  Milloin Mitäs Mitäs Festivaali järjestetään?

  Mitäs Mitäs Festivaali järjestetään yleensä heinä-elokuun taitteessa, eli kesäkuukausina, joten se on monelle helppo ottaa osaksi kesäsuunnitelmiaan. Festivaalin ajankohta vaihtelee hieman vuosittain, joten ajankohtaisen tapahtumapäivän voi tarkistaa festivaalin virallisilta verkkosivuilta.

  Miten Mitäs Mitäs Festivaalille pääsee?

  Festivaalitapahtuma järjestetään yleensä lähistöllä olevalle festivaalialueelle, jonne pääsee usein hyvin julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi festivaali on helposti saavutettavissa omalla autolla.

  Festivaalin alkamispäivänä kannattaa varata aikaa matkustamiseen ja ruuhkissa seisoskeluun. Parkkipaikkoja on tarjolla runsaasti, mutta ne voivat olla täynnä, joten ajoissa paikalle saapuminen on suositeltavaa.

  Mitkä ovat festivaalin esiintyjät?

  Mitäs Mitäs Festivaali järjestää joka vuosi monipuolisen esiintyjäkaartin, joka koostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin tähdittäjistä. Vuoden 2022 festivaalin esiintyjät julkaistaan virallisilla festivaalin verkkosivuilla lähempänä tapahtumaa.

  Mitkä ovat festivaalin lipun hinnat?

  Mitäs Mitäs Festivaalin lipun hinnat vaihtelevat vuosittain ja lipputyyppien mukaan. Festivaalin verkkosivuilta voi tarkistaa ajankohtaisen lipun hinnan sekä mahdollisesti saatavilla olevat alennukset.

  Yleislipun hintaan sisältyvät kaikki esiintyjät, joita tapahtumassa on tarjolla. Lipun hintaan voi myös kuulua lisäpalveluita, kuten esimerkiksi VIP-lipun sisältämiä etuja. Lipun hinta on kuitenkin jokaisen kävijän mielestä kohtuullinen suhteessa tapahtuman tarjontaan.

  Yhteenveto

  Mitäs Mitäs Festivaali on viihtyisä ja monipuolinen musiikki- ja kulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain Suomessa. Festivaalin tunnelma on rento, ja yleisö on monipuolinen. Festivaalin sisältö vaihtelee vuosittain, ja tapahtuman tarjonta sisältää monipuolista musiikkia eri genreistä sekä aktiviteetteja koko perheelle. Lipun hinta vaihtelee vuosittain, mutta yleislipun hintaan sisältyvät kaikki esiintyjät. Suosittelemme käymään Mitäs Mitäs Festivaalilla varsinkin, mikäli olet kiinnostunut rentouttavasta festivaalitunnelmasta hyvän musiikin ja aktiviteettien parissa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.