Mitä Ystävänpäivä Lahjaksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #3957

  +
  Mitä Ystävänpäivälahjaksi?

  Ystävänpäivä on juhla, joka on tullut pysyväksi osaksi Suomen kalenteria. Ystävänpäivänä muistetaan niin ystäviä kuin rakkaitakin, ja usein halutaan antaa lahja rakkaudella tai hellyydellä. Jos et ole vielä keksinyt, mitä ystävänpäivälahjaksi antaisit, tässä on muutamia ideoita:

  1. Kukat

  Kukat ovat perinteinen ja aina varma lahjaidea ystävänpäivänä. Voit valita yksinkertaisen ruusukimpun tai ehkä mieluummin leikkokukkaasetelman, joka koostuu useammasta kukkalajista. Jos haluat muistaa erityisesti ystävääsi, joka on allerginen kukille, voit antaa hänelle kasvin tai vaikkapa itse tehdyn kukkaseppeleen.

  2. Suklaa

  Suklaa on toinen perinteinen ystävänpäivälahja, joka saa monen suun makeaksi. Voit ostaa valmiin suklaarasian tai valmistaa itse herkullisen suklaakakun tai -piirakan. Jos haluat vähän erilaisemman suklaalahjan, voit antaa ystävällesi suklaavalmistukseen liittyvän kurssin tai suklaamaistelupaketin.

  3. Kirja

  Kirja on ihana lahjaidea ystävälle, jonka tiedät rakastavan lukemista. Voit valita kirjan hänen lempigenrestään tai vaihtoehtoisesti suositella uutta kirjaa, jota olet itse lukenut ja pitänyt erityisen hyvänä. Voit myös antaa lahjaksi kirjapainotarvikkeita tai oman kirjoituksen antikin.

  4. Koruja

  Koru on kaunis ja henkilökohtainen lahjaidea, joka saa varmasti ystävän iloiseksi. Voit valita yksinkertaisen korun, kuten kaulakorun tai rannekorun, tai ehkä hieman erikoisemman korun, kuten korvakorut tai ranneketjun. Voit myös valita korun, jossa on ystävän ja sinun nimikirjaimet näkyvillä.

  5. Lahjakortit

  Lahjakortit ovat hyvä lahjaidea, jos et ole varma, mistä ystäväsi pitää eniten. Voit antaa esimerkiksi ravintolalahjakortin, jolla ystäväsi voi käydä syömässä ravintolassa, jonne hän ei välttämättä muuten menisi. Tai voit antaa lahjakortin kauneushoitolasta tai vaikkapa elokuvaliput.

  Kuten huomaat, ystävänpäivälahjoja on monia erilaisia, joten voit valita ystävällesi juuri hänen persoonansa parhaiten sopivan. Tärkeintä on, että lahjan antamisen lisäksi kerrot ystävällesi kuinka paljon hän merkitsee sinulle ja kuinka tärkeä hän on elämässäsi. Ja ehkä juhlistatte ystävänpäivää yhdessä ihan vaan laatuaikaa viettäen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.