Mitä Voi Ostaa Smartumilla

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #2979

  +

  Mitä voi ostaa Smartumilla?

  Smartum on suomalainen työhyvinvointipalveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita työntekijöille sekä yrityksille. Yksi Smartumin suosituimmista palveluista on liikuntaetuuksien tarjoaminen, joka mahdollistaa työntekijöiden liikuntaharrastusten tukemisen verovapaasti. Tällä tavalla työnantajat voivat tarjota ylimääräisen tuen omaan hyvinvointiin, ja samalla edistää terveellistä elämäntapaa.

  Smartumilla voi maksaa monia erilaisia palveluita, kuten liikuntaa, hyvinvointia ja vapaa-aikaa tarjoava yritykset, mutta myös muita palveluita ja tuotteita. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia vaihtoehtoja, joita voit ostaa Smartumilla.

  1. Liikuntapalvelut

  Smartumin liikuntaetuuksia voi käyttää moniin erilaisiin liikuntamuotoihin, kuten kuntosaliharjoitteluun, kuntotanssiin, joogaan, tennikseen, sulkapalloon tai avantouintiin. Tärkeä huomioitava seikka on, että kaikki käytettävät liikuntapaikat eivät välttämättä hyväksy jokaista liikuntaetuutta. Siksi kannattaa tarkistaa etukäteen, mihin liikuntapaikkoihin Smartumin liikuntaetua voi käyttää.

  2. Hyvinvointipalvelut

  Smartumilla voi maksaa myös monia erilaisia hyvinvointipalveluita, kuten hierontaa, vyöhyketerapiaa, akupunktiota tai muita spesifisiä hoitoja. Myös kuntoutus- ja terapia-alan palveluita voi ostaa Smartumilla.

  3. Vapaa-ajanpalvelut

  Smartumin kautta voi ostaa myös erilaisia vapaa-ajanpalveluita, kuten elokuvalippuja, konserttilippuja ja muita tapahtumia. Vapaa-ajanpalvelut vaihtelevat alueittain, ja ne voivat sisältää myös erilaisia retkiä ja lomamatkoja.

  4. Ruokaa ja päivittäistavaroita

  Smartum tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa ruokaa ja päivittäistavaroita verkkokaupoista, kuten Foodie.fi tai Kotipizza.fi. Tämä on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat käyttää Smartumin etua hyödyksi myös päivittäistavaroiden ostamisessa.

  5. Kulttuuri-ja koulutuspalvelut

  Smartumilla voi ostaa myös kulttuuripalveluita, kuten kirjoja, museolippuja, teatterilippuja ja koulutustilaisuuksien lippuja. Tämä on erinomainen mahdollisuus kehittää itseään ja tutustua uusiin kulttuuririentoihin samalla kun hyödyntää työnantajan tarjoamaa tukipalvelua.

  Smartumilla on siis paljon eri mahdollisuuksia hyödyntää etuaan työnantajan tarjoamasta työhyvinvointipalvelusta. Kannattaa tutustua Smartumin verkkosivuihin ja etsiä itselleen sopiva palvelu, joka auttaa edistämään omaa hyvinvointiaan. Smartumin palvelujen avulla voit samalla edistää myös suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kehittymistä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.