Mitä Voi Kirjoittaa Rippikorttiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #1668

  +

  Mitä voi kirjoittaa rippikorttiin?

  Rippikortti on erityinen kortti, joka annetaan rippikoulun päättymisen kunniaksi. Korttiin kirjoitetaan yleensä onnittelut ja kannustava viesti nuorelle. Jos olet miettinyt, mitä voisit kirjoittaa rippikorttiin, tässä on muutama idea.

  Toivotukset

  Ensimmäinen asia, jonka voit kirjoittaa rippikorttiin, ovat perinteiset onnittelut. Voit ilmaista iloasi siitä, että nuori on läpäissyt rippikoulun ja valmistunut seuraavaan elämänvaiheeseensa. Voit myös toivottaa nuorelle menestystä tulevaisuudessa ja kehua hänen saavutuksiaan.

  Uskon tärkeys

  Rippikoulu liittyy usein uskontoon ja omaan henkilökohtaiseen uskoon. Voit kirjoittaa rippikorttiin oman katsauksesi uskoon, ja kuinka se on vaikuttanut elämääsi. Voit myös kehottaa nuorta edelleen tutustumaan uskoon ja löytämään paikkansa seurakunnassa.

  Rohkaisua ja kannustusta

  Rippikoulu voi olla stressaava ja haastava aika nuorelle. Voit kirjoittaa rippikorttiin rohkaisun sanoja ja kannustaa nuorta jatkamaan eteenpäin. Kerro, kuinka sinä itse selvitit vastaavista tilanteista ja että uskot nuoren pystyvän samaan.

  Kiitollisuus

  Jos olet ollut mukana nuoren elämässä, voit käyttää rippikorttia kiittääksesi häntä siitä, että olet saanut olla mukana matkassa. Voit kertoa, kuinka olet seurannut nuoren kasvua ja kehitystä, ja kuinka olet ylpeä hänen saavutuksistaan.

  Yhteiset muistot

  Jos sinulla ja nuorella on yhteisiä muistoja ja kokemuksia, voit kirjoittaa rippikorttiin siitä. Voit kertoa, kuinka olet nauttinut aikasi nuoren kanssa ja kuinka arvostat ystävyyttänne.

  Rippikortin kirjoittaminen on hyvä tilaisuus ilmaista tunteitaan ja ajatuksiaan nuorelle. Kortti voi olla merkittävä muisto vielä vuosienkin päästä. Joten tartu kynään ja kirjoita nuorelle kauniit sanat!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.