Mitä Vauvavakuutus Korvaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #4899

  +

  Mitä Vauvavakuutus Korvaa?

  Suomessa vauvavakuutus on vahva suositus kaikille vanhemmille, sillä se kattaa monia tarpeellisia asioita lapsen terveyden suhteen. Vakuutuksen tarkoitus on turvata lapsen terveys ja hyvinvointi syntymästä lähtien ja tarjota vanhemmille mielenrauhaa, että he voivat tarjota lapselleen parhaan mahdollisen hoidon ja huolenpidon.

  Mikä on Vauvavakuutus?

  Vauvavakuutus on vakuutus, jonka voi ottaa lapselle syntymän jälkeen. Se kattaa sairaanhoitokulut, joita lapsi tarvitsee synnytyksen jälkeen, sekä korvaa erilaisia sairauksia ja tapaturmia. Vauvavakuutus on tärkeä hankinta, sillä sen avulla vanhemmat voivat hakea korvausta esimerkiksi lääkärikäyntien, sairaalahoitojen tai leikkausten kustannuksista.

  Mitä Vauvavakuutus Korvaa?

  Vauvavakuutus korvaa useita erilaisia sairauksia ja tapaturmia. Vakuutus korvaa esimerkiksi syntymävaurioita, jotka ovat syntyneet lääketieteellisen henkilökunnan toiminnan seurauksena. Vakuutus voi korvata myös erilaisia geneettisiä sairauksia tai muita synnynnäisiä sairauksia.

  Vakuutus korvaa myös erilaisia infektiosairauksia, kuten korvatulehduksia, flunssia ja kurkkukipuja. Se voi myös kattaa kroonisia sairauksia, kuten astmaa, diabetesa ja allergioita.

  Vakuutus korvaa myös erilaisia tapaturmia, kuten kaatumisia, kuhmuja, haavoja ja murtumia. Lisäksi vakuutus voi korvata mahdollisia hammashoitoja.

  Mitä Vauvavakuutus ei Korvaa?

  Vauvavakuutus ei korvaa kaikkia sairauksia ja tapaturmia, esimerkiksi sellaisia, jotka ovat jo ilmenneet ennen vakuutuksen ottamista. Vakuutus ei myöskään korvaa kosmeettisia leikkauksia tai muita ei-lääketieteellisiä toimenpiteitä.

  Vakuutus ei myöskään korvaa vanhempien velvoitteita, kuten lastenhoitopalveluja tai muuta lapsen huolenpitoon liittyvää toimintaa. Vakuutus ei myöskään korvaa ns. normaaleja kustannuksia, kuten rokotuksia tai terveystarkastuksia.

  Miten Vauvavakuutus otetaan?

  Vauvavakuutuksen voi ottaa heti lapsen syntymän jälkeen tai lapsen ollessa alle 3 kuukauden ikäinen. Vakuutuksen voi ottaa vakuutusyhtiöltä tai pankista. Vakuutuksen hinta määräytyy sen mukaan, mitä vakuutus kattaa ja millaisia omavastuita siihen sisältyy.

  Yhteenveto

  Vauvavakuutus on suositeltava lapsen terveydenhuollon turvaksi. Se kattaa monia erilaisia sairauksia ja tapaturmia, mutta ei kaikkia. Vakuutuksen voi ottaa heti lapsen syntymän jälkeen ja sen hinta määräytyy sen mukaan, mitä se kattaa ja mitkä ovat omavastuut. Vauvavakuutus antaa vanhemmille mielenrauhaa ja turvaa lapsen hyvinvointiin liittyvissä tilanteissa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.