Mitä Työnohjaus Maksaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 9:00 pm #2321

  +
  Mitä Työnohjaus Maksaa?

  Työnohjaus on tehokas tapa parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja kehittää työyhteisön toimintaa. Työnohjauksen tarkoituksena on käydä rakentavaa keskustelua työntekijän kanssa ja auttaa heitä löytämään ratkaisuja työhön liittyviin haasteisiin. Vaikka työnohjaus voi olla tärkeä työntekijän kehittymisessä, se voi myös olla kallis investointi. Tässä artikkelissa tarkastelemme työnohjauksen hintoja Suomessa ja mitä pitää ottaa huomioon työnohjauksen valitsemisessa.

  Työnohjauksen hinta riippuu monista tekijöistä, kuten työnohjaajan kokemuksesta, toimintatavasta ja kestosta. Yleensä työnohjauksen hinta vaihtelee pääsääntöisesti 80 – 150 euroa tunnilta. Kunkin työnohjaajan käytännöt ja hintapolitiikka voivat kuitenkin vaihdella.

  Työnohjauksen valitsemisen yhteydessä on tärkeää tunnistaa, missä tilanteissa työnohjausta tarvitaan. Jos työntekijä on uusi työpaikalla tai uuteen rooliin siirtyminen on tulossa, työnohjaus voi olla erittäin hyödyllistä. Lisäksi tiimityössä työskentelevät henkilöt tarvitsevat usein työnohjausta voidakseen kehittää yhteistyötaitojaan ja toimia tehokkaammin tiimissä.

  Työnohjauksen valitseminen voi olla tärkeä päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. Tärkeitä tekijöitä ovat työnohjaajan kokemus ja koulutus, käytännön järjestelyt, hinta sekä työnohjauksen kesto ja säännöllisyys.

  On tärkeää tiedostaa, että työnohjauksen hinnasta ei pidä tinkiä, sillä laadukas työnohjaus johtaa parempiin työsuorituksiin, henkilöstön tyytyväisyyteen ja alentaa henkilöstön vaihtuvuutta. Työnohjaukseen panostaminen on siis investointi, joka voidaan kasvattaa takaisin parempina työsuorituksissa ja tuottavuudessa.

  Työnantajat Suomessa tunnustavat yleensä työnohjauksen merkityksen ja useat yritykset tarjoavat työntekijöilleen mahdollisuuden osallistua työnohjaukseen. Työntekijöiden on hyvä tiedustella työnohjausmahdollisuuksistaan suoraan työnantajalta.

  Lopuksi, huolimatta siitä, että työnohjauksen hinta voi alkuun näyttää korkealta, on muistettava, että työnohjauksesta koituvat korkeat hyödyt ylittävät usein kustannukset. Työnohjaus mahdollistaa terveen, hyvinvoivan ja tuottavan työyhteisön kehittymisen, joka hyödyttää kaikkia osapuolia.

  Yhteenveto

  Työnohjauksen hinta vaihtelee työnohjaajan kokemuksen, keston ja käytännön järjestelyjen mukaan. Yleensä hinta vaihtelee 80 – 150 euroa tunnilta. Työnohjaus on investointi, jonka hyödyt ylittävät kustannukset, sillä hyödyt ovat paremmat työsuoritukset, henkilöstön tyytyväisyys ja alhaisempi henkilöstön vaihtuvuus. Työnohjauksen valitseminen on tärkeä päätös, joka vaatii harkintaa ja tutkimusta. On tärkeää, että tuet terveen, hyvinvoivan ja tuottavan työyhteisön kehittymistä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.