Mitä Teinille Lahjaksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 9:00 pm #940

  +

  Mitä Teinille Lahjaksi?

  Teinien kanssa joululahjapulmat ovat usein todellisia. Miten lahjasta tekee tarpeeksi kiinnostavan ja samalla sopivan? Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat jokaisen suomalaisen perheen lahjapulmissa.

  Korvatulpat: Ovatko teini-ikäiset perheenjäsenet levottomia nukkujia? Korvatulpat ovat oiva lahjavinkki. Ne suojaavat korvia melulta ja voivat auttaa tyyneyteen ja rentoutumiseen. Osta lahjaksi erityisesti äänieristäviä korvatulppia.

  Kirjoja: Lukeminen on hyvä harrastus, joka kehittää mielikuvitusta ja laajentaa tietämystä. Pakettiin voi laittaa esimerkiksi nuortenromaanin tai sarjakuvan. Anna lahjaksi myös lukulamppu, jotta kirjaan voi uppoutua vaikka yölläkin ilman häiritsevää valoa.

  Musiikkisovellus: Melkein kaikki teinit ovat intohimoisia musiikin ystäviä. Anna lahjaksi lahjakortti musiikkisovellukseen, joka on sopiva heidän suosikkimusiikkinsa kuuntelemiseen. Tämä on varma lahjavalinta.

  Pelikonsoli: Pelikonsoli voi olla kallis lahja, mutta jos olet valmis panostamaan, se on erinomainen idea. Konsolit, kuten PlayStation tai Xbox, ovat suosittuja paljon tänä päivänä, ja ne tarjoavat valtavan valikoiman pelejä etenkin nuorille. Varmista kuitenkin, että konsolin käyttö on pitää sopivan aikarajan, ja että se ei vaikuta liikaa heidän sosiaaliseen elämäänsä.

  Polkuauto: Jos sinulla on älypuhelin, onnea! Suomen gsm-liittymähinnat ovat monille liian korkeita, joten polkuauto voi olla erinomainen lahjaidea. Se on erittäin helppo kuljettaa ja helppo asentaa. Teini-ikäiset saavat käyräavaimet, jotta he voivat koota sen helposti. Lisää siihen lahjaksi akku, joten lahjan saaja voi kokea suuremman määrän iloa, jos hän haluaa.

  Urheiluun liittyvä tavara: Teini-ikäisille urheilu on erittäin tärkeää, ja hyvä varuste parantaa urheilusuorituksia. Harkitse urheiluvarusteita lahjaksi, esimerkiksi jalkapallokenkiä tai aikapainot omalle käsivarrelle. Lisäksi eripainoisia käsipainoja, kahvakuula ja muut yksinkertaiset välineet voivat olla erittäin hyödyllisiä teinille, joka harjoittelee kotona.

  Kalenteri tai vihko: Kalenterit ja vihkot ovat hyvin käytännöllisiä, mutta niitä ei useinkaan käytetä massatuotteina. Jos tiedät, että teini, jolle olet lahjan ostamassa, pitää suunnittelusta, osta fiksu kalenteri tai vihko, jossa on muistiinpanoja tai lyijykynä. Muutama korostuskynä värikkäissä väreissä tekee lahjasta kauniimman ja auttaa tekstin korostamiseen.

  Esineet teinin huoneeseen: Teini-ikäisillä on usein omat ajatukset siitä, miten heidän huoneensa sisustetaan. Anna heille uutta energiaa ja inspiraatiota lahjalla, joka tuo iloa heidän huoneeseensa. Esimerkkejä voivat olla valoketju, pehmeä tyyny, juliste, jonka valitset huolella tai hauskat sisustustarrat.

  Lahjan ei tarvitse olla suuri ja kallis, vaan se voi olla pieni yllätys, joka tuo hyvää mieltä ja osoittaa, että välität lahjan saajasta. Toivottavasti näistä vinkistä oli apua sinulle, ja löydät sopivan lahjan teinille, jonka haluat ilahduttaa joulun alla.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.