Mitä Tehdä Viikonloppuna Perheen Kanssa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #4434

  +

  Mitä Tehdä Viikonloppuna Perheen Kanssa Suomessa

  Suomessa on monia hauskoja ja mielenkiintoisia tekemisiä koko perheelle viikonloppuisin. Alla on muutamia ideoita, joista voi valita omaan makuun sopivia.

  Retkeily

  Suomalainen luonto on upea. Retkeily on siis loistava tapa tutustua kauneimpiin luontokohteisiin. Yksi suosituimmista retkikohteista on Nuuksion kansallispuisto, jossa voi patikoida, veneillä tai vaikka kalastaa. Myös Pyhä-Luoston kansallispuisto Lapissa on ihana retkikohde, jossa on paljon erilaisia reittejä tarjolla kaiken ikäisille. Talvella myös hiihtoreittejä on runsaasti.

  Museot

  Museot ovat hauska ja viihdyttävä tapa viettää aikaa perheen kanssa. Esimerkiksi Suomenlinnan merilinnoitus Helsingissä tarjoaa mielenkiintoisen oppitunnin Suomen historiasta. Helsingin kaupunginmuseo on myös hyvä vaihtoehto, koska se pistää väreillä ja sävyillä elämän Helsinkiin ennen vanhaan. Jyväskylän Alvar Aalto -museo puolestaan tarjoaa näyttelyitä taideteoksista, arkkitehtuurista ja sisustusdesignista.

  Viihdekeskukset

  Suomessa on monia viihdekeskuksia viihdyttämään perheitä. Esimerkiksi Särkänniemi Tampereella on huvipuisto, joka tarjoaa lukuisia laitteita ja aktiviteetteja. Lisäksi Särkänniemi-akvaario ja planetaario ovat aina suosittuja. Helsinkiin on avattu useampia viihdekeskuksia, kuten Hoplop, joka on sisäleikkipuisto, jossa on monenlaisia aktiviteetteja kaikenikäisille. Särkänniemen lisäksi Linnanmäki on myös huvipuisto, joka tarjoaa paljon viihdettä ja ravintoloita.

  Tapahtumat

  Suomessa järjestetään lukuisia tapahtumia ympäri vuoden, jotka ovat loistava tapa viettää aikaa perheen kanssa. Talvella monet järjestävät ulkona erilaisia talviurheilutapahtumia, kuten lumilautailua ja hiihtoa. Kesäisin on runsaasti musiikki- ja kulttuuritapahtumia sekä kaikenlaista urheilutoimintaa, kuten jalkapallo-, ulkoilmarugbymaajoukkue ja frisbeegolf-kilpailuja.

  Käyntikohteet

  Suomessa on runsaasti paikkoja, jotka ovat vierailun arvoisia. Esimerkiksi Ranuan eläinpuisto on suosittu vierailupaikka eläinten ystäville. Leivonmäen kansallispuisto luo kauniin vuorovaikutuksen keskellä kauneinta suomalaista maaseutua. Helsingin kaupunginteatteri tarjoaa vuosittain monia musikaaleja ja näytelmiä.

  Suomessa on siis runsaasti aktiviteetteja perheen kanssa tehtäväksi viikonloppuisin. Tutustu ympärillä oleviin paikkoihin ja löydä uusia ja jännittäviä tapoja viettää aikaa perheen kanssa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.