Mitä Tehdä Varkaudessa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #2485

  +

  Mitä Tehdä Varkaudessa

  Varkaus on idyllinen kaupunki, joka sijaitsee Savon sydämessä. Kaupungissa on paljon tekemistä ja näkemistä, riippuen siitä, millaista kokemusta etsit. Tässä on muutama vinkki, mitä voit tehdä Varkaudessa.

  Vieraile Taipaleen kanavalla

  Taipaleen kanava on oiva vierailukohde kaikille vesistöjen ystäville. Kanava kulkee Varkauden ja Leppävirran välillä ja sen pituus on noin 8,5 kilometriä. Kanavalla näkee monia laivoja ja veneitä, jotka kulkevat sen läpi. Kanavaa voi ihastella myös patikoiden, pyöräillen tai vesiteitse.

  Tutustu Boiler Roomin kulttuuriin

  Boiler Room on kulttuuri- ja tapahtumakeskus, joka sijaitsee Varkaudessa. Siellä järjestetään lukuisia konsertteja, teatteriesityksiä ja muita tapahtumia. Boiler Roomilla on myös Cafe Lahon puutarhakahvila, jossa voi nauttia kahvia tai lounasta.

  Käy Kermankosken ympäristössä

  Kermankosken alue on kaupungin historiallisesti merkittävä paikka. Sieltä löytyy muun muassa Kermakosken museoalue, joka esittelee alueen historiaa. Museoalueelta löytyy myös vanha mylly, joka on entisöity ja toimii nykyään toimintamuseona.

  Patikoi Luonnonmaalla

  Luonnonmaa on Varkauden pohjoispuolella sijaitseva kaunis luontokohde. Sieltä löytyy monia patikointireittejä, jotka kulkevat idyllisten maisemien läpi. Luonnonmaalla voi myös kalastaa ja marjastaa.

  Vieraile Joutenlammen maauimalassa

  Joutenlammen maauimala on Varkauden suosituin uimapaikka kesäisin. Uimalan ympärillä on kauniit grillauspaikat ja muita aktiviteetteja. Uimalassa on myös lastenallas ja hyppytorni.

  Tutustu Varkauden Taide- ja Kulttuurikeskukseen

  Varkauden Taide- ja Kulttuurikeskus on kaupungin kulttuurikeskus, jossa järjestetään näyttelyitä, konsertteja ja muita tapahtumia. Täällä voi ihailla erilaisia taideteoksia ja tutustua paikallisten taiteilijoiden töihin.

  Summa summarum

  Varkaus on monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Voit patikoida Luonnonmaalla, tutustua kaupungin kulttuuritarjontaan tai nauttia uimisesta Joutenlammen maauimalassa. Olipa makusi mikä tahansa, Varkaudessa ei tule tylsää!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.