Mitä Tehdä Vantaalla

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #1751

  +

  Mitä Tehdä Vantaalla? – Löydä Yllättäviä Kokemuksia Pienemmällä Matkabudjetilla

  Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Helsingin naapurissa. Vaikka Vantaa on usein vain ohikulkupaikka lentokentän kautta matkustavan turistille, kaupungista löytyy monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä myös niille, jotka ovat pysähtyneet tänne pidemmäksi aikaa. Tässä artikkelissa kerromme parhaista paikoista ja aktiviteeteista, jotka voit kokea Vantaalla.

  Ihaile Vantaan Kulttuurinähtävyyksiä

  Vantaan kaupunginmuseo tarjoaa kiehtovan katsauksen alueen rikkaaseen kulttuuriin. Museossa on vaihtuvia näyttelyitä Vantaasta, sekä vaihtuvia kansainvälisiä näyttelyitä. Täällä voit tutustua Vantaan kaupungin historiaan, tutkia arkeologisia kohteita, ja oppia tuntemaan erilaisia kokoelmia kuten koruja, vaatetusta ja leluja.

  Koe Luonto Vantaan Ulkoaktiviteeteilla

  Vantaan ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Nuuksion kansallispuisto on vain lyhyen ajomatkan päässä ja on erinomainen retkikohde luonnossaliikkujille. Ruskis-safari tarjoaa seikkailunhaluisille aktiivisille retkeilijöille kiipeilyä, kävelyä, kajakkimelontaa, melontaa ja maastopyöräilyä. Vantaalla on myös monia muita ulkoilualueita, kuten Hämevaara, Leppäkorpi ja Kytösuon laavu.

  Shoppaile Vantaan Ostoskeskuksissa

  Tämä saattaa tuntua yllättävältä, mutta Vantaa on myös hyvä paikka shoppailuun. Kauppakeskus Jumbo on Pohjois-Euroopan suurin ostoskeskus ja se tarjoaa yli 250 liikettä ja ravintolaa. Jumbon lisäksi Vantaaltalöytyy myös kauppakeskukset Kaivoksela, Porttipuisto ja Myyrmanni.

  Tutustu Vantaan Unohdettuihin Kohteisiin

  Vantaalla löytyy myös muutamia kohteita, jotka usein jäävät matkailijoiden huomaamatta. Tällaisia ovat esimerkiksi Vanha Urttila, joka on Vantaan vanha kylä, jossa voit tutustua Vantaan menneisyyteen, sekä Viertolan kartano, joka on 1748 rakennettu kartano, johon voi tutustua museoidussa sisustuksessa.

  Nauti Vantaan Ruokakulttuurista

  Vantaan monikulttuurisuus näkyy myös sen ravintolatarjonnassa. Vantaalla on laaja valikoima ravintoloita, joissa voi nauttia erityyppisistä ruokakulttuureista. Kauppakeskus Jumbon ravintolamaailma on esimerkiksi hyvä paikka aloittaa ravintokierros Vantaan alueella.

  Päätös

  Vantaasta löytyy monia mielenkiintoisia paikkoja ja aktiviteetteja, joista voit valita. Jos liikut kaupungin ulkopuolella, voit hyödyntää Vantaan hyviä joukkoliikenneyhteyksiä. Kaupunki on helppo yhdistää samalle matkalle myös Helsingin kanssa. Olemme varmoja, että löydät Vantaalta paljon hauskaa tekemistä – ja monien kohteiden edullisuuden vuoksi, kokemukset eivät tule tyhjentämään matkabudjettiasi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.