Mitä Tehdä Valkosuklaasta

  • Tämä aihe on tyhjä.
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #2711

    +
    Mitä Tehdä Valkosuklaasta

    Valkosuklaa on useimpien suosikkiherkku, jota käytämme monissa herkullisissa jälkiruoissa. Valkosuklaalla on mieto ja makea maku, joka sopii täydellisesti yhteen muiden makujen kanssa. Tässä artikkelissa kerromme, mitä kaikkea voit käyttää valkosuklaasta valmistaaksesi herkullisia jälkiruokia.

    1. Valkosuklaamousse

    Valkosuklaamousse on yksi helpoimmista ja nopeimmista jälkiruoista, jotka voit valmistaa valkosuklaasta. Voit nauttia tätä herkullista jälkiruokaa milloin tahansa päivän aikana tai tarjoilla sitä vieraille. Mitä tarvitset valkosuklaamousseen valmistukseen? Tarvitset 200 g valkosuklaata, 400 ml kermaa, 2 kananmunanvalkuaista ja ripauksen suolaa.

    Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Vatkaa kerma ja kananmunanvalkuaiset erikseen kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita sulatettu suklaa varovasti kermavaahdon joukkoon. Lisää sitten kananmunanvalkuaiset varovasti sekoittaen, jotta seos pysyy kuohkeana. Kaada suklaamousse lasipurkkeihin ja laita tarjoiluun jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

    2. Valkosuklaa-tuorejuustokakku

    Tämä jälkiruoka vie hieman enemmän aikaa, mutta se on olemassa jokaiselle tuorejuustokakkujen ystävälle. Vaikka valkosuklaa-tuorejuustokakku on hieman makeampi kuin perinteinen juustokakku, sen maku on todella herkullinen. Mitä tarvitset valkosuklaa-tuorejuustokakun valmistukseen? Tarvitset 200 g Digestive-keksejä, 100 g sulatettua voita, 300 g tuorejuustoa, 150 g valkosuklaata, 100 g sokeria ja 2 kananmunaa.

    Murskaa Digestive-keksit muruiksi ja sekoita sulatettuun voihin. Levitä seos irtopohjavuoan pohjalle ja laita vuoka jääkaappiin odottamaan. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Vatkaa tuorejuusto, sokeri ja kananmunat yhteen tasaiseksi seokseksi. Lisää valkosuklaa suurina paloina ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos keksipohjan päälle ja paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ennen tarjoilua.

    3. Valkosuklaapirtelö

    Valkosuklaapirtelö on ihanan makea ja kermainen juoma, joka sopii hyvin kuuman kesäpäivän viilentäjäksi. Voit nauttia pirtelöä jälkiruoaksi tai välipalaksi. Mitä tarvitset valkosuklaapirtelön valmistukseen? Tarvitset 200 g valkosuklaata, vaniljajäätelöä, maitoa, kermavaahtoa ja ripauksen suolaa.

    Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Laita vaniljajäätelö astiaan ja lisää maitoa varovasti sekoitellen, kunnes se on juoman konsistenssin mukaista. Lisää sulatettu suklaa ja ripaus suolaa ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi. Lisää kermavaahto juoman päälle ja nauti.

    4. Valkosuklaa-kookoskakku

    Tämä kakku on täydellinen valinta kaikille kookoksen ja valkosuklaan ystäville. Valkosuklaa-kookoskakku on myös erittäin helppo valmistaa. Mitä kaikkea tarvitset valkosuklaa-kookoskakun valmistukseen? Tarvitset 200 g kookoshiutaleita, 100 g valkosuklaata, 4 kananmunaa, 200 g sokeria ja 1 tl vaniljasokeria.

    Sekoita kookoshiutaleet, sokerit ja kananmunat yhteen tasaiseksi seokseksi. Lisää sulatettu valkosuklaa sekoittaen kaikki ainekset tasaiseksi. Laita seos voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

    Näihin neljään herkulliseen jälkiruokaan käytetty valkosuklaa tuo makua ja makeutta. Kokeile näitä ohjeita, tutkiskele lisää reseptejä ja nauti valkosuklaan herkullisesta mausta.
    **

  • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.