Mitä Tehdä Sähköisille Hiuksille

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #5471

  +

  Mitä Tehdä Sähköisille Hiuksille?

  Sähköiset hiukset voivat olla melko harmittavia. Kun hiukset ovat sähköiset, ne osoittavat eri suuntiin tai leijuva ilmassa. Tämä saa hiukset näyttämään epäsiisteiltä ja vaikeuttaa niiden hallintaa.

  Miksi hiukset ovat sähköiset?

  Hiukset ovat sähköiset, koska ne ottavat staattista sähköä ympäristöstä. Hiusten staattinen sähkö syntyy kun hiukset hieroutuvat toisiaan vasten tai hiusten harjausta. Tämä aiheuttaa hiukseen sähkövarauksen.

  Miten välttää sähköiset hiukset?

  Onneksi on olemassa joitakin helposti toteutettavia tapoja välttää sähköiset hiukset.

  1. Käytä kosteuttavaa hoitoainetta

  Kosteuttava hoitoaine estää hiuksen sähköistymisen. Kosteuttava hoitoaine auttaa myös vähentämään hiusten kuivumista.

  2. Käytä puuharjaa

  Puuharjassa on luonnolliset litteät harjakset, jotka auttavat poistamaan staattista sähköä hiuksista. Harjaamalla hiukset puuharjalla, hiukset eivät takkuunnu ja pysyvät paikallaan.

  3. Vältä polyesterivaatteita

  Polyesterivaatteet ja -huonekalut ovat yksi syy hiusten sähköistymiselle. Polyesteri on synteettinen materiaali, joka tuottaa sähkövarauksen, joka sähköistää hiukset. Vältä käyttämästä polyesterivaatteita ja huonekaluja, joissa on polyesterisisältöä.

  4. Käytä ilmankostutinta

  Ilmankostutin lisää kosteutta ilmaan, mikä estää hiusten sähköistymistä. Käytä ilmankostutinta makuuhuoneessa varsinkin talvella, kun ilma on kuivempaa.

  5. Käytä luonnonkuituisia vaatteita

  Käytä luonnonkuituisia vaatteita, kuten puuvillaa, joka ei tuota sähköisiä varauksia hiuksille. Luonnonkuidut eivät kerää staattista sähköä, mikä puolestaan vähentää sähköisyyttä hiuksissa.

  6. Käsittele hiuksia varovaisesti

  Käsittele hiuksia varovaisesti välttääksesi hiusten sähköistymistä. Yritä olla käyttämättä kuumaa fööniä hiustenkuivaamiseen, sillä kuuma fööni kuivaa hiukset, mikä lisää hiusten sähköistymistä.

  Lopuksi

  Sähköiset hiukset ovat ärsyttäviä, mutta niitä on helppo hallita. Kosteuttava hoitoaine, puuharja, ilmankostutin, luonnonkuituiset vaatteet ja hiusten varovainen käsitteleminen ovat hyviä tapoja vähentää hiusten sähköistymistä. Käytä näitä vinkkejä, niin sinun hiuksesi pysyvät hallinnassa ja hyvännäköisinä!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.