Mitä Tehdä Punaviinimarjoista

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 9:00 pm #3492

  +
  Mitä Tehdä Punaviinimarjoista?

  Suomen kesän tullessa punaviinimarjat ovat yksi suosituimmista marjasadosta, ja niitä löytyy monien omakotitalojen pihoilta ja puutarhoista. Punaviinimarjat ovat erinomainen lähde monille ravintoaineille, kuten antioksidanteille, C-vitamiinille, kaliumille ja kuidulle. Jos olet miettinyt, mitä tehdä punaviinimarjoista kotona, tässä on joitakin ideoita!

  Hillo

  Yksi klassinen tapa käyttää punaviinimarjoja on valmistaa hillot. Hillon tekeminen on helppoa, ja voit käyttää sitä leivonnaisissa tai vaikka juustolautasen kaverina. Tarvitset vain punaviinimarjoja, sokeria ja kuumennettua vettä. Kiehauta punaviinimarjat vedellä ja lisää sokeria sen mukaan, kuinka makeaa haluat hillon olevan. Keitä seos miedolla lämmöllä, kunnes se on paksua ja tahmeaa. Kaada hillosteriloiduihin purkkeihin ja anna jäähtyä.

  Mehu

  Toinen tapa olla käyttämättä punaviinimarjoja on mehun valmistaminen. Mehustaessa voit säätää marjojen makeutta mieltymystesi mukaan. Voit myös lisätä muita makuja, kuten minttua tai sitruunaa. Voit käyttää mehua terveelliseen smoothieen tai käyttää sitä jääpalojen kanssa virkistävään juomaan. Tarvitset vain punaviinimarjoja, vettä ja sokeria. Keitä punaviinimarjoja vedessä, lisää sokeria ja sekoita, kunnes olet saavuttanut halutun makeuden. Siivilöi seos ja kaada juomalasiin.

  Kiisseli

  Kiisseli on helppo ja monipuolinen jälkiruoka, joka sopii niin kesään kuin talveenkin. Punaviinimarjakiisseli on maukasta ja näyttää upealta. Tarvitset vain punaviinimarjoja, vettä, sokeria ja perunajauhoja. Keitä punaviinimarjat vedessä ja lisää sokeria makeuden mukaan. Sekoita perunajauhot kylmään veteen ja kaada seos varovasti punaviinimarjojen päälle. Jatka kiehumista, kunnes kiisseli on paksua ja tahmeaa. Anna jäähtyä ja nauti.

  Pirtelö

  Punaviinimarjapirtelö on terveellinen ja herkullinen herkku, joka tarjoaa loistavan tavan käyttää punaviinimarjoja. Voit käyttää maitotuotteita tai vaihtoehtoisia maitotuotteita, kuten soijaa tai mantelimaitoa. Voit myös sekoittaa muita marjoja, kuten mansikoita, mustikoita tai kirsikoita, joiden kanssa punaviinimarjat sopivat hyvin yhteen. Sekoita vain marjoja maidon kanssa tehosekoittimessa ja nauti.

  Yhteenveto

  Punaviinimarjat ovat erinomainen lähde monille ravintoaineille ja niitä löytyy monista suomalaisista puutarhoista. Voit käyttää punaviinimarjoja monin eri tavoin, kuten valmistaa hilloa, mehua, kiisseliä tai pirtelöä. Tämä keventävä marjan käyttö lisää makua ja terveyttä ruokaan, joten kokeile näitä reseptejä seuraavaan juhla-pöytään!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.