Mitä Tehdä Poikaystävän Kanssa Vuosipäivänä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 9:00 pm #1578

  +

  Mitä Tehdä Poikaystävän Kanssa Vuosipäivänä Suomessa

  Romanttinen Lomakohteeseen

  Mikään ei ole romanttisempaa kuin pieni lomamatka yhdessä vuosipäivänä. Suomesta löytyy useita kauniita paikkoja, kuten yksityinen mökki Lapissa, merenrantahotellit Hangossa tai historialliset linnat Turussa.

  Ravintolaillallinen

  Jos haluat viettää vuosipäivän illallista rauhallisessa ilmapiirissä, Suomesta löytyy paljon erilaisia ravintoloita joissa voit nauttia maittavista illallisista yhdessä poikaystäväsi kanssa. Suositeltavia ravintoloita ovat mm. Juuri, Gastrologik, Grön, ja chef & sommelier.

  Taidenäyttely

  Taidenäyttely voi olla hyvä tapa tutustua taiteeseen yhdessä vuosipäivänä, ja keskustella taideteoksista yhdessä. Suomessa on useita hyviä taidenäyttelyitä, kuten Kiasma, Ateneumin taidemuseo ja taidemuseo Emx.

  Kulttuuritapahtuma

  Jos sinulla ja poikaystäväsi nautitte kulttuurista, voitte osallistua esimerkiksi konserttiin, teatteriesitykseen tai elokuvaan vuosipäivänne kunniaksi. Suomessa on paljon kulttuuritapahtumia ympäri vuoden, joten voit valita tapahtuman joka sopii molemmille.

  Luontoretki

  Jos nautitte ulkoilusta, vuosipäivänne voisi olla hyvä tilaisuus lähteä vaellukselle tai retkelle Suomen kauniissa luonnossa. Esimerkiksi Nuuksion kansallispuisto, Repoveden kansallispuisto ja Kolin kansallispuisto ovat kauniita paikkoja, joissa voitte nauttia luonnosta yhdessä.

  Oma Koti

  Mikäli haluat viettää romanttisen illan kotona, suosittelemme laittamaan ruokaa yhdessä ja katsoa lempielokuvaanne. Voit myös nauttia kynttilänvalossa illasta yhdessä lämpimän peiton alla, ja kertoa toisillenne kauniita asioita toisestasi.

  Yhteenvetona voimme sanoa, että Suomessa on runsaasti erilaisia tapoja viettää vuosipäivää poikaystävän kanssa. Voit valita oman maun mukaisen vaihtoehdon, tai yhdistellä eri vaihtoehtoja oman vuosipäiväsi kunniaksi. Tärkeintä on viettää aikaa yhdessä, ja juhlia rakkautta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.