Mitä Tehdä Luostolla

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 9:00 pm #1956

  +

  Mitä Tehdä Luostolla?

  Luosto on Lapin lomakohteista kaikkein ainutlaatuisin. Tämä suosittu kohde on tunnettu kauniista maisemistaan, puhdas ilmastaan ja lukuisista aktiviteeteista. Jos harkitset lomaa Luostolla, tässä on muutama vinkki siitä, mitä voit tehdä.

  Tunturiin kiipeäminen

  Luoston tunturi on kuin luotu kiipeilyyn. Tunturi on haastava, mutta ei liian vaativa. Tunturin laelta avautuvat upeat näkymät ympäröivälle maisemalle. Tunturiin kiipeäminen voi kestää muutamasta tunnista useaan tuntiin, mutta se on ehdottomasti kokemisen arvoista. Se on myös loistava tapa saada liikuntaa loman aikana.

  Hiihto

  Jos lomailet Luostolla talvella, hiihto on ehdottomasti yksi aktiviteeti, jota et voi ohittaa. Luostolla on yli 150 kilometrin verran hiihtolatuja, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille hiihtäjille. Jos et halua kulkea omilla sukset jalassa, luistoilukeskus tarjoaa vuokrausserviceen, jonka avulla voit varata varusteet käyttöösi.

  Koiravaljakkoajelu

  Koiravaljakkoajelu on aktiviteetti, josta monet ihmiset haaveilevat. Ja saatat olla yllättynyt siitä, miten helppoa se on järjestää Luostolla. Koiravaljakkoajelu on upea kokemus, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua Lapin ainutlaatuiseen luontoon koiravaljakon vetämänä. Luoston alueella toimii useita yrityksiä, jotka tarjoavat koiravaljakkoajeluita.

  Lumikenkäily

  Jos haluat kokea jotain uutta ja upeaa lomaasi liittyen, kokeile lumikenkäilyä. Luoston alueella on useita reittejä, joita pitkin voit tutustua alueen loistavaan luontoon. Lumikenkäily on loistava tapa saada liikuntaa loman aikana. Lisäksi se on erinomainen tapa nähdä upeita maisemia, joihin muuten ei välttämättä pääsisi käsiksi.

  Revontulet

  Luosto on yksi parhaista paikoista katsella revontulia ympäri vuoden. Jos olet aikaisemmin jäänyt ilman revontulien näkemistä, suosittelemme, että matkustat Luostolle. Siellä on monia yrityksiä, jotka tarjoavat opastettuja revontulikierroksia.

  Luosto tarjoaa paljon erilaisia aktiviteettejä ja kokemuksia, jotka sopivat kaikille matkailijoille. Niistä kiinnostuneille löytyy paljon erilaista tekemistä, ja aktiviteettien valikoima on uskomattoman laaja. Kokeile jotain uutta ja löydä Luoston ainutlaatuiset kokemukset!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.