Mitä Tehdä Kun Ero Kaduttaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 9:00 pm #898

  +
  Mitä tehdä kun ero kaduttaa

  Ero on yksi elämän vaikeimmista asioista, jonka läpikäyminen voi olla todella haastavaa. Se aiheuttaa usein paljon kipua, hämmennystä ja surua. Vaikka eron jälkihoitoon on olemassa monia erilaisia tapoja, jokaisen on löydettävä oma tapansa käsitellä se. Tässä artikkelissa käsitellään joitakin käytännön vinkkejä siitä, mitä voi tehdä, kun ero kaduttaa.

  Anna itsellesi aikaa

  Eron jälkeinen aika on usein todella vaikea ja täynnä erilaisia tunteita. On tärkeää antaa itselleen aikaa käydä läpi näitä erilaisia tunteita, jotta voi päästää niistä irti. Älä siis odota parantumista kertarysäyksellä, vaan anna itsellesi aikaa käsitellä eron tuottamaa tuskaa. Tavallisesti tunteet vaimenevat ajan myötä.

  Puhu luotettavalle henkilölle

  Kun eron jälkeen kaduttaa, on tärkeää puhua tunteistaan jonkun luotettavan ihmisen kanssa. Tämä voi olla ystävä, perheenjäsen tai ammattilainen. Joku, joka kuuntelee tunteitasi ilman tuomitsemista tai ratkaisuehdotuksen tarjoamista. Tämä auttaa sinua käsittelemään tunteitasi ja antaa sinulle mahdollisuuden saada perspektiiviä asioihin.

  Harrasta liikuntaa ja muita aktiviteetteja

  Yksi tapa käsitellä eron tuomaa tuskaa on keskittyä liikuntaan. Liikunta vapauttaa endorfiineja, jotka ovat kehon oma kipulääke. Lenkkeily, pyöräily, uiminen tai kuntosaliharjoittelu ovat kaikki hyviä aktiviteetteja, jotka voivat auttaa sinua tuntemaan olon paremmaksi. Osallistuminen erilaisiin aktiviteetteihin osoittautuu myöhemmin yleensä hyödylliseksi, sillä se tuo enemmän aktiivisuutta ja pirteyttä elämäänsä.

  Hanki uusia kokemuksia

  Uudet kokemukset voivat auttaa sinua pääsemään yli erosta. Se voi olla pieni tai suuri kokemus: matkustaminen, uuden kielen oppiminen, vapaaehtoistyö tai jonkin uuden harrastuksen aloittaminen. Uusi ja tuntematon voi herättää henkiin uusia tunteita, jotka auttavat sinua unohtamaan kaduttavan eron.

  Ota aikaa itsellesi

  Kun ero tuntuu raskaalta, on tärkeää antaa itselleen aikaa ja tilaa hengähtää. Pieni irtiotto voi auttaa ottaa uutta perspektiiviä elämäänsä. Varaa itsellesi vaikkapa viikonloppu, jolloin voit tehdä asioita, joita olet aina halunnut tehdä mutta ei ole ollut mahdollisuutta. Seuraa sydämen halua.

  Lopuksi

  Eron käsittely on yksilöllistä, eikä kaikkia keinoja ole. Kun ero kaduttaa, puhu tunteistasi jonkun kanssa, tee asioita, joista nautit ja panosta itseesi. Ajan myötä tuntuu hyvältä löytää tasapaino elämässään, ja olla valmis aloittamaan uuden romanttisen suhteen. Varaudu siihen, mittaat itsesi henkilökohtaisesti elämässäsi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.