Mitä Tehdä Koiranpennun Kanssa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #5143

  +

  Mitä Tehdä Koiranpennun Kanssa

  1. Kouluta Pentua

  Koiranpennun koulutus on tärkeää sen sosiaalistumisen ja käyttäytymisen kannalta. Opeta sille perustaidot, kuten istuminen, tuleminen luokse ja paikalle jääminen. Koulutuksen voi aloittaa heti pentua kotiin tuodessa.

  2. Leiki Pentusi Kanssa

  Pentu tarvitsee paljon leikkiä ja aktiviteetteja voidakseen purkaa energiaansa. Pelit ja lelut auttavat myös hampaiden kehittymisessä sekä vahvistavat suhdettasi pentuun.

  3. Lenkitä Koiranpentua

  Koiranpennun tulee saada liikuntaa ja päästä tutustumaan ympäristöönsä. Lyhyet ja useat päivittäiset lenkit auttavat pennun kehitystä ja ovat myös hyvä tapa aktivoida sekä yhdistää omaa ja pennun liikuntaa.

  4. Sosiaalistuta Pennun Kanssa

  Sosiaalistaminen on tärkeää koiranpentujen käyttäytymisen ja suhtautumisen kannalta. Tästä syystä sen tulee oppia kohtaamaan erilaiset ihmiset, eläimet ja tilanteet jo pentuvaiheessa.

  5. Huolehdi Pennun Terveystarkastuksista

  Pennun terveystarkastukset ja rokotukset ovat tärkeitä sen terveyden kannalta. Muista myös pennun sisäloisten torjunta ja säännöllinen turkinhoito.

  6. Palkitse Positiivisesta Käytöksestä

  Pentua kannattaa palkita positiivisesta käytöksestä hyvän käytöksen vahvistamiseksi. Koiranpidossa onnistuminen edellyttää positiivista ilmapiiriä, rakkautta, kärsivällisyyttä ja yhtenäistä toimintaa kaikilta perheenjäseniltä.

  Johtopäätös

  Koiranpennun kasvatus vaatii paljon aikaa, huolenpitoa, kärsivällisyyttä ja rakkautta. Pentu tarvitsee paljon leikkiä sekä sosiaalistamista uusiin tilanteisiin, jotta siitä tulee onnellinen ja terve aikuiskoira. Koiran hoitaminen on kuitenkin palkitsevaa, kun näet pennun kasvavan ja kehittyvän kohti aikuisikää. Muista silti aina kouluttaa, leikkiä, lenkkeillä ja huoltaa pentusi terveyttä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.