Mitä Tehdä Kesäiltana

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #3785

  +

  Mitä tehdä kesäiltana

  Kesä on monelle suomalaiselle suosikkivuodenaika. Pitkät ja valoisat illat houkuttelevat ulos nauttimaan luonnosta ja erilaisista aktiviteeteista. Tässä artikkelissa kerromme muutamia vinkkejä siitä, mitä kesäiltana voit tehdä.

  Metsäretki

  Suomi on tunnettu upeasta luonnostaan, joten miksi et lähtisi metsäretkelle kesäiltana? Metsässä on rauhoittava tunnelma ja aistit herkistyvät, kun kuuntelet linnunlaulua ja katselet kauniita maisemia. Voit esimerkiksi pakata eväät mukaan ja istahtaa nauttimaan niistä kauniilla paikalla. Voit myös testata taitojasi marjastuksessa tai sienestyksessä.

  Piknik rannalla

  Mikä sopisikaan paremmin kesäiltaan kuin piknik rannalla? Pakkaa eväskori täyteen herkullisia herkkuja ja suuntaa esimerkiksi järvirannalle. Voit ottaa mukaan mölkky-, petanque- tai rantapelejä, jotka tuovat hauskaa etenkin porukassa.

  Pyöräretki tai kävelyretki

  Suomi on täynnä kauniita reittejä, joita voi taittaa pyörällä tai kävellen. Kesäiltana voi lähteä tutkimaan lähimetsiä, kaunista maaseutua tai hienoja kaupunkirunkoja. Matkan varrella voi pysähdellä ihailemaan maisemia ja nauttia raikkaasta ilmasta.

  Ulkoilmaelokuvat

  Kesä on ulkoilmateattereiden kulta-aikaa. Mikä olisikaan mukavampaa kuin viettää kesäiltaa elokuvan katselun parissa ulkona. Suomesta löytyy useita ulkoilmateattereita, joissa pääset nauttimaan niin uusista kuin vanhoistakin elokuvista.

  Grillaaminen

  Kesäisin ei voi unohtaa grillaamista. Mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia herkullisesta ateriasta ystävien tai perheen kanssa ulkona kesäisessä illassa? Suomalaiset rakastavat grillausta ja nykyään grilliherkut eivät rajoitu pelkästään perinteiseen makkaraan, vaan voit valmistaa grillissä vaikka mitä herkkuja.

  Kevyt liikunta

  Kesäillat houkuttelevat ulos liikkumaan. Mikä olisikaan mukavampaa kuin lähteä pyöräilemään tai kävelylle kauniina kesäiltana? Voit lähteä tutkimaan lähialueen kauniita maisemia tai tuttuja paikkoja uudessa valossa.

  Kesäfestarit

  Suomessa on kesäisin tarjolla paljon festivaaleja, joihin kannattaa tutustua. Festivaalit tarjoavat upean tilaisuuden nauttia musiikista ja ympärillä olevasta tunnelmasta. Festivaaleilla on yleensä myös muita houkuttelevia ohjelmia, kuten ruokakojuja ja muita aktiviteetteja.

  Yöuinnit

  Suomessa on todella paljon upeita järvimaisemia, joten yöuinti on erinomainen tapa viettää kesäiltaa. Uiminen kesäyössä on todella virkistävää, ja kirkkaalla säällä voi ihailla kaunista tähtitaivasta.

  Näitä ehdotuksia noudattaessa pääset varmasti nauttimaan kesäisistä illoista täysillä. On tärkeää muistaa, että kesä on täynnä mahdollisuuksia nauttia elämästä ja pitää hauskaa. Lähde siis ulos tutkimaan ympäristöä ja nauttimaan kesästä yhdessä ystäviesi tai perheesi kanssa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.