Mitä Tehdä Jos On Ihastunut Varattuun Poikaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #3554

  +
  Mitä Tehdä Jos On Ihastunut Varattuun Poikaan

  On normaalia tuntea vetovoimaa toisen ihmisen suuntaan. Valitettavasti, joskus tämä vetovoima tapahtuu henkilölle, joka on jo parisuhteessa. Jos näin tapahtuu sinulle, voit tuntea hämmentyneisyyttä, pettymystä ja jopa syyllisyyttä. Täältä löydät muutamia vinkkejä siitä, mitä voit tehdä, jos huomaat olevasi ihastunut varattuun poikaan.

  1. Hyväksy tunteesi

  Ensinnäkin, on tärkeää hyväksyä tunteesi. Sanomalla itsellesi, että sinun ei pitäisi tuntea näin tai että se on väärin, vain lisää painetta ja ahdistusta. Sen sijaan hyväksy se, että tunnet vetovoimaa tätä henkilöä kohtaan ja yritä ymmärtää, miksi se on.

  2. Älä yritä päättää suuntauksesta

  Tämä on tärkeä askel. Kun tiedät, että kyseinen henkilö on parisuhteessa, sinun ei pitäisi yrittää aloittaa suhdetta heidän kanssaan tai yrittää pakottaa heidät jättämään kumppaninsa. Tämä voi johtaa moniin ongelmiin, ja se todennäköisesti lopettaa pahasti.

  3. Pidä etäisyyttä

  Jos mahdollista, vältä liiallista kanssakäymistä henkilön kanssa. Jos tapaat hänet usein töissä tai harrastuksissa, voit yrittää välttää joutumasta liian lähelle ja pitämään vain välttämättömät keskustelut, jotka liittyvät työhön tai harrastukseen. Pidä mielessä, että lopulta paras tapa selviytyä tunteista on pitää etäisyys.

  4. Välitä itsestäsi

  Kun olet ihastunut varattuun poikaan, on tärkeää pitää mielessä, että sinun täytyy välittää itsestäsi, huolehtia hyvinvoinnistasi ja tehdä asioita, joista olet kiinnostunut. Ole ystävällinen ja kiinnostunut muista ihmisistä ympärilläsi, liiku ja nauti harrastuksista. Kaikki nämä asiat auttavat sinua pitämään fokuksen itsesi ympärillä ja voittamaan tunteesi.

  5. Harkitse keskustelua ammattilaisen kanssa

  Jos tunteesi ovat erittäin voimakkaita, voi olla hyödyllistä keskustella ammattilaisen kanssa. Terapeutti auttaa sinua käsittelemään tunteitasi ja saamaan selkeän kuvan siitä, mitä pitäisi tehdä. Tärkeintä on muistaa, että sinun täytyy huolehtia itsestäsi, ja ottaa aikaa selvittää asioita henkilön kanssa, jonka vetovoiman tunnet.

  Lopuksi, jos olet ihastunut varattuun poikaan, muista, että sinä et ole yksin. Tunteet ovat normaaleja, mutta on tärkeää pitää tiedossa, että sinun ei tarvitse tehdä mitään dramaattisia tai riskialttiita. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua käsittelemään tunteitasi ja jatkamaan elämääsi sujuvasti.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.