Mitä Tehdä Hyvinkäällä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #3346

  +

  Mitä Tehdä Hyvinkäällä?

  Kulttuuri ja Taide

  Hyvinkäällä on monia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden, kuten Hyvinkään taidemuseon näyttelyt, keskiaikamarkkinat ja Hursti & Parkkisen komediaesitykset. Jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, sinun kannattaa käydä Hyvinkään kirkossa, joka on rakennettu vuonna 1961 ja suunniteltu arkkitehti Aarno Ruusuvuorella.

  Luonto ja Ulkoilu

  Hyvinkään ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia luonnonläheiseen ulkoiluun. Voit esimerkiksi käydä patikoimassa tai pyöräilemässä Sveitsin upeissa maisemissa tai nauttia piknikistä Lummelundin puistossa, joka on erinomainen paikka rentoutumiseen ja auringonottoon.

  Ravintolat ja Kahvilat

  Hyvinkäällä on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat sekä perinteistä suomalaista että kansainvälistä ruokaa. Suosittelemme kokeilemaan erityisesti paikallisia erikoisuuksia, kuten Lihapullat, Hernekeitto tai Karjalanpiirakat. Hyviä vaihtoehtoja ruoanlaittoa varten ovat mm. K-Supermarket, Lidl tai S-market.

  Shoppailu

  Hyvinkään keskustassa on monia kauppoja, joiden joukossa on esimerkiksi laadukkaita vaate- ja kenkäkauppoja, kauneushoitoja, koru- ja käsityöliikkeitä sekä monenlaisia muita erikoisliikkeitä. Hyvät ostosmahdollisuudet löytyvät myös Willan kauppakeskuksesta, jossa on yli 80 liikettä.

  Lapset ja Perheet

  Hyvinkäällä on paljon tekemistä lapsille sekä aikuisille: esimerkiksi Hyvinkään Rantapuisto ja Seikkailupuisto ovat erinomaisia viihdepatoja. Lapsille on myös tarjolla uimahalli, kuntosali, sisäpelikeskus ja paljon muuta. Aikuisten illanviettojen mahdollisuudet löytyy mm. ravintolasta, baarista tai elokuvateatterista.

  Suosituksemme

  Jos haluat saada parhaan mahdollisen kokemuksen Hyvinkäässä, suosittelemme osallistumista Hyvinkään Kesän ohjelmistoon tai vierailemaan niissä paikoissa, jotka edellä mainitsimme. Hyvinkään kaupungin kotisivut tarjoavat myös lisätietoja tapahtumista ja tekemistä paikan päällä.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.