Mitä Tehdä Hiihtolomalla

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #3262

  +
  Hiihtoloma on viikon mittainen talviloma, jota vietetään yleisesti kouluissa ja useissa työpaikoissakin. Se on hyvä tilaisuus pitää pieni loma ja rentoutua ennen kevättä. Monille hiihtoloma tarkoittaa talvista rinteissä laskettelua, mutta vaihtoehtoja löytyy myös niille, jotka eivät ole intohimoisia laskettelijoita. Tässä artikkelissa kerromme mitä tehdä hiihtolomalla Suomessa.

  1. Talvilomalle laskettelukeskukseen

  Talviloma on erityisen suosittua aikaa laskettelukeskuksissa. Suomessa on useita laskettelukeskuksia, joista jokainen tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lasketteluun. Esimerkiksi Levi ja Ylläs Lapissa ovat hyvin suosittuja hiihtokohteita, mutta muita hyviä laskettelukohteita ovat Tahko, Himos, Ruka ja Pyhä-Luosto.

  2. Talvipuuhailua

  Jos et ole intohimoinen laskettelija, voit silti löytää tekemistä talvilomalle. Esimerkiksi pulkkamäki on hauska aktiviteetti koko perheelle ja talven paras paikka luistelulle on kuitenkin luistinrata. Mikäli etsit hieman erilaisempaa aktiviteettia, niin erilaiset safarit tai vaikkapa koiravaljakkoajelu ovat varmasti kokemuksia.

  3. Rentoutuminen luonnossa

  Talvilomalla voi nauttia myös luonnon tarjoamasta rauhasta ja hiljaisuudesta. Luontoretket ja hiihtoretket ovat erinomaisia tilaisuuksia nauttia talvipäivän kauneudesta. Suomen suuret metsät ja monet kansallispuistot tarjoavat huikeita maisemia ja hiihtoladut ovat hyvin hoidettuja.

  4. Kulttuurielämyksiä kaupungissa

  Kaupungeissa on myös paljon tarjottavaa talvilomalle. Erilaiset museot ja taidenäyttelyt ovat hyviä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat tutustua Suomen kulttuuriin. Lisäksi kaupungeissa on hyvät ostosmahdollisuudet ja viihtyisät ravintolat.

  5. Rentoutumista ja spa-hetkiä

  Jos haluat nauttia hiihtoloman rentouttavasta merkityksestä, suosittelemme kokeilemaan kylpylässä käyntiä. Suomen suuret kylpylät tarjoavat hyvät mahdollisuudet rentoutua ja nauttia saunoista, porealtaista ja hieronnoista.

  Tässä olivat viisi erilaista hiihtolomanvietto vaihtoehtoa, joista on helppo löytää omiin tarpeisiin sopiva aktiviteetti. Tärkeintä on muistaa, että hiihtoloman tarkoitus on rentoutua, joten tee sellaisia asioita, jotka tuovat sinulle iloa ja rentoutumista. Hyvää hiihtolomaa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.