Mitä Tehdä Helsinki Tänään

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #3459

  +
  Mitä Tehdä Helsinki Tänään

  Helsingissä on paljon tekemistä, vaikka ulkona olisi huono ilma. Tässä artikkelissa esitellään muutamia mielenkiintoisia kohteita, joissa voit viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa.

  Kansallismuseo

  Kansallismuseo on paikka, jossa voi tutustua Suomen historiaan aina kivikaudelta nykypäivään asti. Museossa on näyttelyitä, joiden avulla voit tutustua Suomen historiaan muun muassa musiikin ja elokuvien kautta. Voit myös kokea Helsingin vanhan kaupungin tunnelman uudelleen Kansallismuseon aitojen jäljennösten avulla.

  Helsingin Akvaario

  Helsingin Akvaario on vierailun arvoinen paikka, jos haluat nähdä erilaisia kaloja ja muita vesieläimiä. Akvaarion merimaailma tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaiken ikäisille. Näet muun muassa hait, kilpikonnia, pikkukrokotiileja ja merikilpikonnia.

  Linnanmäki

  Linnanmäki on Helsingin keskustassa sijaitseva huvipuisto, joka tarjoaa hauskaa tekemistä koko perheelle. Puistossa on erilaisia laitteita, kuten vuoristorata ja kieputin, joissa voi käydä koko päivän ajan. Linnanmäellä on myös erilaisia pelejä, joissa voit voittaa mukavia palkintoisia.

  Esplanadin puisto

  Esplanadin puisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, ja siellä voit nauttia kauniista maisemista sekä rauhallisesta ilmapiiristä. Puistossa voit istua penkillä ja katsella muodikkaita ihmisiä, jotka kulkevat ostoskatuja pitkin. Esplanadin kahvilat ja ravintolat tarjoavat maukasta ruokaa ja juomaa.

  Ateneumin taidemuseo

  Ateneumin taidemuseo on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista taidemuseoista. Museon kokoelma sisältää lukuisia suomalaisia ja eurooppalaisia taideteoksia. Ateneumin näyttelyn näkeminen on elämys, joka ei unohdu.

  Helsingin Tuomiokirkko

  Tuomiokirkko on yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä, ja se sijaitsee lähellä Senaatintoria. Kirkon sisätiloissa voi ihailla kauniita maalauksia sekä veistoksia. Kirkon tornista voi ihailla Helsingin kaunista kaupunkinäkymää.

  Kauppatori

  Kauppatori on yksi Helsingin suosituimmista paikoista, ja se on avoinna ympäri vuoden. Täällä voit maistella erilaisia herkkuja, kuten paikallisia kalalajeja ja marjoja. Kauppatori on myös mainio paikka ostaa matkamuistoja.

  Yhteenveto

  Helsingissä on paljon tekemistä, olipa sitten kesä tai talvi. Se on turvallinen ja kaunis kaupunki, jossa on paljon historiaa ja kulttuuria. Helsingin nähtävyydet ovat monipuolisia ja sopivat kaikenikäisille. Tässä artikkelissa mainitut kohteet ovat vasta alkua, ja toivomme, että löydätte niistä inspiraatiota Helsingin vierailuun.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.