Mitä Tehdä Helsingissä Yöllä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #995

  +

  Mitä Tehtä Helsingissä Yöllä?

  Elämä kaupungissa ei lakkaa yölläkään. Helsingissä on runsaasti tekemistä myöhäänkin, ja monet paikat ovat auki pitkälle yöhön. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit viettää aikaa Helsingissä yöllä.

  Ravintolat ja baarit

  Helsingistä löytyy runsaasti hyviä ravintoloita ja baareja, jotka ovat auki pitkään. Vaikka ravintolat sulkevat ovensa yleensä noin kello 22 jälkeen, monet baarit ja yökerhot ovat auki 4-5 asti aamulla. Suosittelemme tutustumaan Kallion alueeseen, joka on Helsingin yöelämän keskus.

  Kulttuurielämykset

  Helsingin kulttuuritarjonta on runsas, ja monet museot ja teatterit ovat avoinna myöhään. Esimerkiksi Ateneum, Kansallismuseo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat avoinna perjantaisin klo 18 asti. Lisäksi Helsingissä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, stand up -esityksiä ja elokuvaesityksiä, jotka kestävät myöhään.

  Yöretket

  Yöretket ovat loistava tapa tutustua Helsinkiin yöllä. Voit esimerkiksi kokeilla yöpyä laivalla, mennä iltakävelylle Kauppatorille tai kävellä pitkin Helsingin rantabulevardeja. Lisäksi Helsingin historialliset alueet, kuten Kruununhaka ja Katajanokka, ovat yölläkin kauniita nähtävyyksiä.

  Saunominen

  Suomalaiset ovat tunnettuja saunakulttuuristaan, ja Helsingissä on useita saunoja, jotka ovat avoinna myöhään. Voit esimerkiksi vierailla uudessa Allas Sea Poolissa, joka on merikylpylä ja saunakeskus, tai käydä Kotiharjun saunassa, jossa voit kokea perinteistä suomalaista saunakulttuuria.

  Vaeltelu

  Jos kaipaat luonnonläheisempää yöelämää, Helsingissä on paljon metsäalueita ja puistoja, jotka ovat avoinna myöhään. Voit esimerkiksi vierailla Keskuspuistossa, joka on yksi Euroopan suurimmista kaupunkimetsistä, tai käydä Korkeasaaressa katsomassa eläimiä yöllä.

  Helsingissä on runsaasti tekemistä myös yöllä. Toivomme, että nämä vinkit auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan tavan viettää aikaa kaupungissa yöllä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.