Mitä Tehdä Helsingissä 2021

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #1409

  +

  Mitä Tehdä Helsingissä 2021?

  Helsinki on yksi Euroopan trendikkäimmistä kaupungeista, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet niin kulttuurin, historian, ruoan kuin luonnon harrastuksiin. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia mielenkiintoisia aktiviteetteja, joita voit toteuttaa Helsingissä vuonna 2021.

  Tutustu Helsingin historiallisiin nähtävyyksiin

  Helsinki tarjoaa monia upeita nähtävyyksiä, joita kannattaa käydä tutustumassa. Aluksi kannattaa piipahtaa Senaatintorilla ja ihailla kaunista Tuomiokirkkoa. Tämän jälkeen voit käydä tutustumassa Suomenlinnaan, joka on Suomen vanhin linnoitus. Voit myös vierailla Kansallismuseossa ja tutustua Suomen historiaan. Helsingin kaupunginmuseo puolestaan tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan aina viikinkiajoista nykypäivään.

  Nauti Helsingin ravintolatarjonnasta

  Helsingissä on tarjolla monipuolinen ravintolatarjonta, josta löytyy sopiva paikka jokaiselle ruokaharrastajalle. Jos kaipaat perinteistä suomalaista ruokaa, kannattaa poiketa ravintola Savottaan. Täällä voit nauttia suomalaista arkiruokaa modernisti tarjoiltuna. Jos taas haluat kokeilla jotain täysin uutta, suosittelemme vierailemaan Helsingin uusimmassa fine dining -ravintolassa. Olarin Kruunu tarjoaa ainutlaatuisia makuyhdistelmiä, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

  Tutustu Helsingin kauniiseen luontoon

  Helsingissä on upeat mahdollisuudet nauttia luonnosta. Voit esimerkiksi suunnata Nuuksion kansallispuistoon patikoimaan tai rentoutumaan metsän siimeksessä. Myös kaupungin aktiivisemmille ihmisille on tarjolla paljon ulkoilma-aktiviteetteja. Jos kaipaat esimerkiksi hieman adrenaliinia, kokeile käydä kiipeilemässä Kiipeilyareenaan.

  Tutustu Helsingin kulttuurielämään

  Helsingissä on myös mahdollisuus nauttia monipuolisesta kulttuurielämästä. Kansallisooppera tarjoaa upeita musiikkielämyksiä ja erilaisia teatteriesityksiä pääsee seuraamaan useissa eri teattereissa ympäri kaupunkia. Helsingin kaupunginorkesteri puolestaan tarjoaa upeita konsertteja eri musiikkilajeissa.

  Lopuksi

  Helsingissä on tarjolla paljon upeita aktiviteetteja, jotka sopivat jokaiselle kaupungissa vierailevalle. Tarjolla on niin historiallista nähtävää, upeita luontoelämyksiä kuin monipuolinen ravintolatarjonta ja kulttuurielämä. Suosittelemme tutustumaan kaupunkiin monipuolisesti ja tekemään itselleen sopivan ohjelman, jotta voi nauttia kaupungin antimista täysin siemauksin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.