Mitä Tehdä Fiskarsissa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #996

  +

  Mitä Tehdä Fiskarsissa?

  Fiskars on historiallinen rautaruukkikylä, joka sijaitsee Raaseporin kunnassa lähellä Karjaan kaupunkia. Se on myös yksi Suomen kauneimmista kylistä, joka on ympäröity upealla luonnolla ja tarjoaa monia aktiviteettejä kävijöilleen. Tässä artikkelissa kerromme, mitä voit tehdä Fiskarsissa vierailusi aikana.

  Tutustu Fiskarsin museoon

  Fiskarsin museo on yksi kylän tärkeimmistä nähtävyyksistä. Siellä voit tutustua rautaruukin historiaan ja nähdä työkaluja, joita on käytetty vuosisatojen ajan. Museo on avoinna ympäri vuoden, ja siellä järjestetään myös erilaisia taidenäyttelyitä ja muita tapahtumia.

  Käy ostoksilla Fiskars Village -putiikeissa

  Fiskars Village on täynnä viehättäviä putiikkeja, joissa myydään käsintehtyjä esineitä, vaatteita ja koruja. Tämä on hyvä paikka ostaa lahjoja tai tuoda kotiin jotain ainutlaatuista.

  Vieraile Antiikki- ja taidekaupassa

  Antiikki- ja taidekauppa sijaitsee Fiskarsin historiallisessa keskustassa, ja se on täynnä antiikkia ja taidetta. Tämä kauppa on hyvä paikka löytää arvokkaita ja ainutlaatuisia esineitä.

  Punainen tupa ja perunamaa -kirjakauppa

  Jos olet kirjojen ystävä, et halua jättää väliin Punainen tupa ja perunamaa -kirjakauppaa. Tämä viehättävä kirjakauppa sijaitsee vanhan kivirakennuksen tiloissa, ja siellä myydään suomen- ja ruotsinkielisiä kirjoja.

  Käy Fiskarsin ruukkikirkossa

  Fiskarsin ruukkikirkko on historiallinen kirkko, joka on rakennettu vuonna 1885. Se sijaitsee kylän keskustassa, ja sen punainen tiilikatto erottuu helposti ympäröivästä luonnosta. Kirkko on avoinna ympäri vuoden, ja siellä järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia.

  Nauti ruuasta Fiskarsin ravintoloissa

  Fiskarsin ravintolat tarjoavat herkullisia paikallisia ruokia ja juomia. Käy esimerkiksi ravintola Kuparipajassa, joka sijaitsee vanhassa paja-rakennuksessa. Siellä voit nauttia paikallisia erikoisuuksia, kuten silakkapiirakkaa ja lohiwrappeja.

  Liiku ulkona Fiskarsissa

  Fiskarsin ympäröivä luonto tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn. Kävele pitkin Vanjärven reittiä, joka kulkee Vanjärven ympäri, tai patikoi pitkin Suomenlahden rannikkoa. Lisäksi voit vuokrata fatbiken ja tutkia ympäristöä hauskalla ja erilaisella tavalla.

  Osallistu Fiskarsin tapahtumiin

  Fiskarsissa järjestetään vuoden aikana monia tapahtumia, kuten kesäteatteria ja markkinoita. Tarkista paikallinen tapahtumakalenteri vierailusi aikana ja osallistu johonkin tapahtumaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja kohtaamaan muita matkailijoita.

  Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua suunnittelemaan vierailusi Fiskarsissa. Muista nauttia upeasta kylästä ja sen tarjoamista aktiviteeteista!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.