Mitä Tehdä 13v Synttäreillä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #4519

  +

  Mitä Tehdä 13v Synttäreillä?

  13 vuoden ikämerkki on tärkeä aika monissa kulttuureissa ympäri maailmaa ja se tarkoittaa usein nuoruuden siirtymistä kohti aikuisuutta. Suomessa monet nuoret juhlivat 13. syntymäpäiväänsä erityisellä tavalla ja tässä artikkelissa käymme läpi joitakin vinkkejä siitä, mitä voit tehdä 13-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.

  Järjestä Kotijuhlat

  Kotijuhlat ovat perinteinen tapa juhlia syntymäpäivää Suomessa. Jos olet syntymäpäiväsankari, voit kutsua ystäväsi kokoontumaan kotiisi juhlimaan kanssasi. Voit tarjoilla pientä purtavaa ja juotavaa, pelata pelejä ja vaikka pitää naamiaiset. Voit esimerkiksi järjestää kasino-teemaiset juhlat, joissa pelaatte pokeria tai muita korttipelejä, tai pidättäytyä ”vintage”-teemassa ja järjestää juustokakkuja ja vanhoja pelejä. Tee juhlista oman näköiset ja persoonalliset!

  Järjestä Aktiviteetteja

  Jos haluat tehdä syntymäpäivästäsi erikoisen, voit järjestää aktiviteetteja ystävillesi. Voitte käydä esimerkiksi elokuvissa, teatterissa, keilahallissa tai vesipuistossa. Tai mikset järjestäisi yhdessä seikkailua escape-pelihuoneessa tai pelaamista lasertag-keskuksessa? Aktiviteetit voivat olla jotain, mitä kaikki pystyvät osallistumaan, jotta kaikilla on hauskaa yhdessä.

  Pidä Retki

  Syntymäpäivänä voit myös lähteä retkelle luontoon yksin tai kavereiden kanssa. Voitte käydä retkellä, camping-matkalla tai lähellä olevilla vuorilla, vesiputouksilla tai muilla luonnonnähtävyyksillä. Matkan aikana voitte retkeillä, kalastaa, uida, katsella lintuja ja eläimiä tai vaikka opetella valokuvaamista. Retki luonnossa tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ystäviin ja luoda uusia muistoja.

  Järjestä Disko

  Jos rakastat musiikkia ja tanssimista, voit järjestää diskon kotona tai vuokrata tilan ja järjestää bileet. Voit tilata DJ:n, jonka avulla musiikki soi koko ilta tai voit täyttää soittolistan suosikkikappaleillasi. Keksi teema juhlassa ja valmista ruoat ja juomat juhlan teeman ja tunnelman mukaan. Disco on hauska tapa juhlistaa syntymäpäivää ja saada kaikki mukaan tanssimaan.

  Taidenäyttely tai museokierros

  Jos olet taiteen ystävä, voit kutsua ystäväsi viettämään aikaa taidenäyttelyiden tai museoiden parissa. Tai voit järjestää kulttuurikierroksen kaupungissa, joka näyttää kaupungin historian ja kulttuurin. Voitte viettää aikaa keskustelemalla taideteoksista ja oppimalla historiallisista ja kulttuurillisista tapahtumista.

  Aloita Uusia Harrastuksia

  13-vuotiaana on myös hyvä aika opetella uusia taitoja ja aloittaa uusia harrastuksia. Voit kutsua ystäväsi, joilla on samanlaisia kiinnostuksenkohteita viettämään aikaa yhdessä. Voit esimerkiksi kokeilla valokuvausta, piirtämistä, maalausta tai käsityötä. Myös musiikin soittaminen, tanssi ja laulu ovat erinomaisia tapoja kehittää taiteellisia taitoja.

  Nämä ovat joitakin ideoita mitä voit tehdä 13-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Juhlat on hyvä järjestää sen mukaan, mitä pidät ja mikä on budjettisi. Muista aina, että tärkeintä on viettää aikaa ystävien kanssa ja nauttia hetkestä!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.