Mitä Tattirisoton Kanssa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #496

  +
  Mitä Tattirisoton Kanssa?

  Tattirisotto on yksi suosituimmista risottojen muodoista Suomessa. Sen pehmeä ja kermainen maku yhdistettynä tuoreisiin sieniin tekee siitä täydellisen keiton tai pääruuan. Mutta mitä Tattirisottoa tulisi tarjoilla kanssa? Tässä on muutamia ehdotuksia.

  1. Paistettu kala

  Paistettu kala kuten lohi tai siika on hieno lisä Tattirisoton kanssa. Kala tuo raikkaan ja terveellisen maun risoton voimakkaiden sienimakujen sekä kermaisuuden tasapainoksi. Voit kokeilla lisätä kalan päälle hieman sitruunamehua tai mausteita kuten timjamia.

  2. Grillattu kana

  Grillattu kana on toinen hieno Kanaslisä Tattirisottoon. Voit käyttää grillattua kanaa lisänä risotolle tai valmistaa sen yhdessä risoton kanssa. Voit lisätä kanaan hieman oreganoa tai rosmariinia maustamaan sen maku.

  3. Salaatti

  Salaatti on helppo ja terveellinen tapa täydentää tattirisottoa. Voit käyttää lehtisalaattia tai vihreitä salaatteja tuomaan raikasta makua. Voit myös käyttää hedelmiä tai pähkinöitä salaattiin.

  4. Ruisleipä/paahtoleipä

  Ruisleipä tai paahtoleipä toimivat hyvin Tattirisoton kanssa. Leipä parantaa ruokalajin koostumusta ja rakenne. Voit levittää leivälle hieman voita ja oliiviöljyä tai käyttää leipää varisteena suoraan riisotoon.

  5. Viini

  Tattirisoton kanssa nautittuna viini on suosittu juoma. Voit valita viiniksi esimerkiksi Pinot Noirin tai Chardonnayn. Viini korostaa risoton hedelmäisiä ja kermaisia makuja.

  Tattirisotto on erittäin monipuolinen ruokalaji, joka toimii hyvin monenlaisten lisukkeiden kanssa. Voit kokeilla eri yhdistelmiä makuusi sopivaksi. Tärkeintä on, että annos pysyy tasapainoisena ja harmonisena. Lisää vain mielikuvitusta ja saitannäöllä kokki!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.