Mitä Tarkoittaa Wifi Cellular

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #3781

  +
  Mitä Tarkoittaa Wifi Cellular?

  Wifi Cellular on ominaisuus, joka on saatavilla uudemmissa älypuhelinmalleissa ja tablet-laitteissa. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan tarpeeseen nopealle ja häiriöttömälle verkkoyhteydelle, kun käyttäjät ovat liikkeellä. Mutta mikä Wifi Cellular sitten on?

  Tässä artikkelissa käymme läpi tärkeimmät ominaisuudet, edu ja haitat Wifi Cellular -ominaisuudesta.

  Mikä on Wifi Cellular -ominaisuus?

  Wifi Cellular on ominaisuus, joka mahdollistaa älypuhelimen tai tablet-laitteen verkkoyhteyden jakamisen 4G LTE -verkon ja Wifi-verkon välillä. Tämä ominaisuus on suunniteltu helpottamaan langattoman verkon käyttöä kaikkialla, joka tarjoaa Wifi-yhteyden. Se on kätevä silloin, kun lähistöllä ei ole Wifi-verkkoa tai kun Wifi-verkko on rajoitettu.

  Wifi Cellular toimii siten, että kun käyttäjä yrittää ottaa yhteyden Wifi-verkkoon, mutta verkkoyhteys on huono tai puuttuu kokonaan, älypuhelin tai tablet-laitteeseen muodostetaan yhteys 4G LTE -verkon kautta. Tämä mahdollistaa jatkuvan yhteyden muodostamisen jopa silloin, kun langatonta verkkoa ei ole saatavilla.

  Tärkeimmät edut

  Wifi Cellularin tärkeimmät edut ovat nopeus, luotettavuus ja kätevyys.

  Nopeus

  Wifi-yhteyden käyttö voi olla nopea, mutta Wifi Cellular -ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat nauttia entistä nopeammasta internet-yhteydestä, kun on tarpeen liikkuvissa tilanteissa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat suorittaa tehtäviä nopeammin, katsella korkealaatuista videota ja ladata suuria tiedostoja jopa silloin, kun he ovat liikkeellä.

  Luotettavuus

  Wifi Cellular -ominaisuus lisää luotettavuutta, koska käyttäjät voivat käyttää nopeampaa 4G LTE -verkkoa, joka on usein luotettavampi kuin Wifi-yhteydet. Tämä tarkoittaa myös, että käyttäjät voivat käyttää Wifi Cellular -ominaisuutta silloin, kun Wifi-yhteys on rajoitettu tai rajoitettu.

  Kätevyys

  Wifi Cellular -ominaisuus on kätevä, koska käyttäjät voivat käyttää älypuhelimensa tai tablet-laitteensa verkkoyhteyttä kaikkialla, missä Wifi-yhteys ei ole saatavilla. Käyttäjät voivat myös jakaa yhteyden muiden laitteiden kanssa, sillä Wifi Cellular -ominaisuus sallii internet-yhteyden jakamisen usean laitteen kesken.

  Tärkeimmät haitat

  Wifi Cellular -ominaisuudessa on myös haittoja, kuten laitteiden akunkestoon ja verkkoyhteyden nopeuteen.

  Akun kesto

  Wifi Cellular -ominaisuuden käyttäminen voi lyhentää älypuhelimen tai tablet-laitteen akun kestoa. Tämä johtuu siitä, että Wifi Cellular -ominaisuuden käyttäminen vaatii enemmän virtaa, joka kuluttaa akkua nopeammin.

  Verkkoyhteys

  Vaikka Wifi Cellular -ominaisuus tarjoaa osaltaan paremman ja nopeamman yhteyden, on tärkeää muistaa, että 4G LTE -verkko on usein kalliimpaa käyttää kuin Wifi-verkko. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä voi olla suurempi datalasku, kun käytetään Wifi Cellular -ominaisuutta.

  Johtopäätös

  Wifi Cellular -ominaisuus on suunniteltu helpottamaan verkkoyhteyden käyttöä kaikkialla. Se tarjoaa käyttäjille nopeamman ja luotettavamman yhteyden, joka on käytettävissä kaikkialla 4G LTE -verkon ollessa saatavilla. Käyttäjien on tärkeää muistaa kuitenkin, että Wifi Cellular -ominaisuuden käyttö voi vaikuttaa akunkestoon ja verkkoyhteyden kustannuksiin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.