Mitä Tarkoittaa Voidepesu

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #2449

  +

  Mitä tarkoittaa voidepesu?

  Voidepesu on kasvojen puhdistusmenetelmä, joka perustuu öljyyn ja hierontaan. Menetelmässä ensin levitetään puhdistusöljyä kasvoille ja hierotaan sitä iholle huolellisesti. Tämän jälkeen kasvot huuhdellaan vedellä ja iholta poistetaan loput öljystä esimerkiksi pyyhkimällä kasvot kostutetulla kankaalla. Voidepesu poistaa tehokkaasti kaiken meikin, lian ja epäpuhtaudet kasvoilta ja jättää ihon puhtaaksi, mutta samalla kosteutetuksi ja pehmeäksi.

  Voidepesu on erityisen hyvä menetelmä kuivalle ja herkälle iholle, sillä se ei kuivata tai ärsytä ihoa kuten monet muut puhdistustavat voivat tehdä. Lisäksi voidepesu saa ihon tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta.

  Voidepesu sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin se sopii kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Menetelmä auttaa kosteuttamaan ihoa ja poistamaan iholta kuollutta ihosolukkoa, mikä tekee ihon tekstuurista tasaisemman ja pehmeämmän. Lisäksi voidepesu auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina ja ennaltaehkäisemään finnejä ja muita epäpuhtauksia.

  Voidepesua voi tehdä päivittäin tai tarpeen mukaan. Sen tekemiseen tarvitset puhdistusöljyn sekä kostean pyyhkeen tai musliiniliinan. Voidepesun suorittaminen on helppoa: ensin levitetään pieni määrä puhdistusöljyä kasvoille ja hierotaan sitä iholle kevyesti. Hierontaa jatketaan kunnes kaikki meikki ja lika on irronnut kasvoilta. Tämän jälkeen kasvot huuhdellaan vedellä ja ylimääräinen öljy pyyhitään kasvoilta.

  Voidepesun jälkeen ihoa ei tarvitse välttämättä kosteuttaa, sillä puhdistusöljy on usein jo tarpeeksi kosteuttava. Jos kuitenkin kaipaa lisäkosteutusta, voi kasvoille levittää kosteusvoidetta tai seerumia voidepesun jälkeen.

  Kaiken kaikkiaan voidepesu on hyvä vaihtoehto kasvojen puhdistukseen, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Sen avulla saa ihosta puhtaan, kosteutetun ja pehmeän, ja se ennaltaehkäisee myös finnejä ja muita epäpuhtauksia. Kokeile voidepesua ja ihastu sen vaikutuksiin!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.