Mitä Tarkoittaa Uwu

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #3146

  +

  Mitä tarkoittaa Uwu?

  Uwu on Internet-slangi, joka löytyy monien nuorten ihmisten viesteistä, somepostauksista ja kommenttiketjuista ympäri maailmaa. Mutta mitä se tarkoittaa ja miksi se on niin suosittu? Tässä artikkelissa selitämme, mitä Uwu merkitsee ja annamme joitain esimerkkejä sen käytöstä.

  Mikä on Uwu?

  Uwu on englanninkielinen Internet-slangi, joka viittaa tunteellisuuteen tai söpöyteen. Se on ilmaus, joka käytetään usein kuvaamaan hellyyttävää tai rakastettavaa asiaa. Se on eräänlainen nyyhkytyssana, jonka tarkoitus on ilmaista ihastusta ja hellyyttä.

  Mitä Uwu tarkoittaa?

  Sana Uwu ei enää perustu sen alkuperäiseen merkitykseen. Se alkoi elämänsä tarkkana kuvauksena kuvaamaan kasvojen ilmettä, jossa suu on sydämenmuotoinen ja silmät ovat pienet ja onnellisen näköiset. Tämä ilme on yleensä kuvattu anthro-maailman esimerkkihahmoissa, kuten anime- ja manga-hahmoissa, jotka ovat monille nuorille tuttuja. Myöhemmin sana levisi kuvaamaan kaikkea, mikä on söpöä ja hellyttävää, eikä enää rajoitu vain kasvojen ilmeisiin.

  Miten Uwu käytetään?

  Uwua käytetään usein tekstin sisällä, kommenttiketjuissa, viesteissä ja somepostauksissa. Sitä käytetään usein ilmaisemaan tunteita, kuvaamaan söpöyttä tai hellyyttä. Esimerkiksi voit käyttää Uwua kommentoidessasi söpöä kuvaa kissasta tai koiranpennusta. Toinen yleinen tapa käyttää Uwua on kirjoittaessa kumppanille tai ystävälle hellyttävää viestiä, kuten ”Olet niin ihana Uwu”.

  Johtopäätös

  Uwu on IT-slangi, joka on levinnyt ympäri maailmaa. Se viittaa tunteellisuuteen ja söpöyteen, ja se on todennäköisesti yksi Internetin käytetyimmistä slangisanoista. Jos et ole käyttänyt Uwua aiemmin, voit yrittää sitä seuraavan kerran, kun haluat ilmaista hellyyttä tai ihastusta!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.