Mitä Tarkoittaa Puolihoito Hotellissa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #4894

  +

  Mitä tarkoittaa puolihoito hotellissa?

  Puolihoito hotellissa tarkoittaa yleisesti sitä, että hotellimajoitus sisältää sekä yön että ruokailut tiettyinä ateria-aikoina. Puolihoitoa on usein saatavilla aamiaisen ja illallisen muodossa.

  Mitä puolihoito sisältää?

  Puolihoito sisältää hotellimajoituksen ja tiettyjen aterioiden tarjoilun. Tyypillisesti puolihoitoon kuuluu aamiainen ja illallinen, mutta käytäntö voi vaihdella hotelleittain ja maantieteellisesti. Esimerkiksi Välimeren alueella puolihoitoon saatetaan sisällyttää ateriat, joihin kuuluu kevyt lounas tai välipala päivällisen sijaan.

  Hotellikohtaisesti puolihoitoon voi sisältyä myös muita lisäpalveluita tai etuja, kuten esimerkiksi uima-allaskäyttöoikeus, pyyhkeiden vaihto tai tiettyjen aktiviteettien ilmaiskäyttö.

  Milloin kannattaa valita puolihoito?

  Puolihoito hotellissa on hyvä vaihtoehto matkustajalle, joka haluaa nauttia hotellimajoituksesta ja siihen kuuluvista palveluista, mutta ei halua käyttää paljon aikaa tai vaivaa ruokailun etsimiseen ja järjestelyyn.

  Puolihoito kannattaa valita myös silloin, kun matkan aikana haluaa nauttia hyvästä ruuasta, mutta ei halua käyttää paljon rahaa ravintoloissa syömiseen. Puolihoitoon sisältyvät ateriat voivat osoittautua edullisemmaksi vaihtoehdoksi kuin erikseen ostetut ruokailut hotellin ulkopuolella.

  Mitä eroa on puoli- ja täyshoidolla?

  Puolihoidon ja täyshoidon väliset erot liittyvät siihen, kuinka monta ateriaa sisältyy hotellimajoitukseen. Täyshoidossa sisältyvät usein kaikki kolme päivittäistä ateriaa (aamiainen, lounas ja illallinen).

  Täyshoidon valitseminen voi olla hyvä vaihtoehto pitkille matkoille, joilla haluaa välttyä turhalta ruokailun etsimiseltä. Täyshoidossa kaikista aterioista huolehditaan hotellin ravintolassa, joten matkailijan ei tarvitse käyttää aikaa tai energiaa sopivan ruokapaikan etsimiseen ja varaamiseen.

  Yhteenveto

  Puolihoito hotellissa sisältää yleensä hotellimajoituksen sekä tiettyjen aterioiden tarjoilun. Puolihoitoa on saatavilla yleensä aamiaisen ja illallisen muodossa, mutta käytäntö voi vaihdella hotelleittain ja maantieteellisesti. Puolihoito on hyvä vaihtoehto matkustajalle, joka haluaa nauttia hotellimajoituksesta ja siihen kuuluvista palveluista ilman ruokailun järjestelyyn käytettävää aikaa ja vaivaa.

  Täyshoidossa kaikki kolme päivittäistä ateriaa sisältyvät hotellimajoitukseen, ja täyshoito voi olla hyvä vaihtoehto pitkille matkoille, joilla haluaa välttyä turhalta ruokailun etsimiseltä ja varaamiselta.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.