Mitä Tarkoittaa Ps

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #3206

  +

  Mitä Tarkoittaa Ps?

  Ps tarkoittaa post scriptum eli jälkikirjoitus. Alun perin termiä käytettiin kirjeissä lisätietojen antamiseen kirjeen lopussa, kun kirjettä oli jo allekirjoitettu. Nykyään Ps-liitetään yleensä sähköpostiviesteihin ja tekstiviesteihin samalla tavalla kuin kirjeisiin.

  Ps on yleinen tapa lähettää lyhyitä viestejä lisäyksenä jo lähetettyjen tai vastaanotettujen viestien jälkeen. Ps:ää käytetään, kun haluaa korjata tai lisätä jotain tärkeää viestiin ilman, että tarvitsee kirjoittaa koko uutta viestiä.

  Mitä Tarkoittaa HTML?

  HTML tarkoittaa HyperText Markup Language eli hypermedian merkintäkieltä. Se on tekstin erikoiskieli, jota käytetään verkkosivujen luomisessa ja muokkaamisessa. HTML on yksi pääasiallisista verkkosivujen luomiseen käytettävistä ohjelmointikielistä.

  HTML määrittelee, miten verkkoselain esittää verkkosivun. Se sisältää erilaisia komennettuotteita, jotka kertovat selaimelle, miten sivu on jaettu, miltä se näyttää, mitä tekstiä ja kuvia siinä on, miten navigointi toimii, mitä tapahtuu, kun käyttäjä klikkaa erilaisia linkkejä ja paljon muuta.

  HTML on erittäin tärkeä kieli, kun kyseessä on internet ja verkkosivujen luominen. Verkkosivujen suunnittelijoiden on tunnettava HTML ja sen käyttö, jotta he voivat suunnitella ja muokata sivuja tarkoituksenmukaisella tavalla.

  Yhteenveto

  Ps ja HTML ovat eri alojen termejä, mutta molemmilla on tärkeitä rooleja nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Ps on jälkikirjoitus, jota käytetään lisätäksemme tärkeitä tietoja viestiin jo sen jälkeen, kun se on lähetetty tai vastaanotettu. HTML taas on tekstin erikoiskieli, jota käytetään verkkosivujen luomisessa ja muokkaamisessa. Verkkosivujen suunnittelijoiden ja kehittäjien on tärkeää tuntea HTML:n käyttöä, jotta he voivat luoda ja muokata verkkosivuja niin, että ne ovat sekä toimivat että houkuttelevat käyttäjiä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.