Mitä Tarkoittaa Pp

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #2802

  +

  Mitä tarkoittaa Pp?

  Pp:n määritelmä

  Pp on lyhenne sanoista postipaketti. Se viittaa postin kuljettamaan pakettiin, joka on lähetetty postitse. Pp:tä käytetään yleisesti verkkokaupoissa ja muissa tilanteissa, joissa tuotteita tilataan postitse.

  Pp:n käyttö

  Pp:tä käytetään yleisesti verkkokaupoissa ja muissa tilanteissa, joissa tuotteita tilataan postitse. Pp:n käyttäminen on helppoa, sillä se tulee yleensä valita toimitustavaksi tilausvaiheessa verkkokaupassa tai muussa tilaustapahtumassa.

  Pp:n valitseminen toimitustavaksi tarkoittaa sitä, että tilattu tuote toimitetaan postipakettina postin toimipisteeseen tai suoraan kotiovelle. Usein pp:n hinta vaihtelee tuotteen koon ja painon mukaan, joten suuremmat ja painavammat tuotteet maksavat enemmän pp:ssä.

  Esimerkki Pp:n käytöstä

  Olet tilannut verkkokaupasta uuden tietokoneen. Tilausvahvistuksessa on vaihtoehtoina lähinnä postipaketti ja nouto myymälästä. Koska sinulla ei ole mahdollisuutta noutaa tuotetta myymälästä, valitset toimitustavaksi pp:n. Pp:n hinta on tilauksesi yhteydessä 10 euroa, mutta se sisältyy tilauksen kokonaishintaan.

  Muutaman päivän kuluttua saat ilmoituksen, että paketti on saapunut postin toimipisteeseen. Menet noutamaan pakettia ja saat uuden tietokoneesi käyttöön.

  ©2021 Esimerkkiyhtiö

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.