Mitä Tarkoittaa Mall Of Tripla

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #3007

  +

  Mikä on Mall of Tripla?

  Mall of Tripla on uusi suuri kauppakeskus, joka sijaitsee Helsingin Pasilassa. Se avattiin marraskuun alussa vuonna 2019. Mall of Tripla on osa Triplan kompleksia, johon kuuluu myös asuntoja, hotelleja, toimistoja ja aseman uusi matkakeskus.

  Kauppakeskuksen Koko ja Sijainti

  Mall of Tripla on Suomen suurin kauppakeskus, jonka pinta-ala on yli 250 000 neliömetriä. Kauppakeskus sijaitsee aivan Pasilan juna-aseman vieressä, mikä tekee siitä erittäin helposti saavutettavan julkisilla liikennevälineillä.

  Liikkeet ja Palvelut

  Mall of Triplassa on yli 250 liikettä ja ravintolaa. Kauppojen joukossa on muun muassa vaate-, elektroniikka- ja sisustusliikkeitä. Kauppakeskuksessa on myös lukuisia palveluja, kuten kampaamoja, kauneushoitoloita ja leikkipaikkoja lapsille.

  Mall of Triplan kattotasanteelta löytyy myös yksi kaupungin parhaista näköaloista. Kattotasanteelta voi ihailla Helsingin horisonttia ja nauttia laajasta valikoimasta ravintoloita.

  Tapahtumat Mall of Triplassa

  Mall of Triplassa järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Esimerkkejä tapahtumista ovat live-musiikki, lanseeraustilaisuudet, lapsipuistot ja silloin tällöin myös pop up -kaupat.

  Mall of Triplan Ympäristöystävällisyys

  Mall of Tripla on erittäin ympäristöystävällinen rakennus. Rakennukseen on kierrätetty paljon erilaisia materiaaleja, ja sitä on myös varustettu maalämmityksellä. Kauppakeskus on BREEAM-sertifioitu, mikä tarkoittaa sitä, että se on yksi Euroopan ympäristöystävällisimmistä kauppakeskuksista.

  Yhteenveto

  Mall of Tripla on valtava kauppakeskus, joka sijaitsee aivan Pasilan aseman vieressä. Siellä on yli 250 liikettä ja ravintolaa, ja sen palveluvalikoima on erittäin laaja. Mall of Triplan kattoterassi tarjoaa upeat näköalat kaupunkiin, ja kauppakeskus järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Mall of Tripla on myös erittäin ympäristöystävällinen rakennus, mikä tekee siitä loistavan kohteen kaikille, jotka haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.