Mitä Tarkoittaa Lol

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #3308

  +

  Mitä tarkoittaa LOL?

  Monet meistä ovat varmasti törmänneet internetissä lyhenteeseen LOL, joka on yleinen käsite erityisesti sosiaalisessa mediassa ja keskustelufoorumeilla. Jos et tiedä, mitä LOL tarkoittaa, tämä artikkeli on sinua varten.

  Lyhenteen LOL takana oleva alkuperä

  LOL on lyhennys englanninkielen sanoista ”laugh out loud”, mikä tarkoittaa suomeksi ”nauraa ääneen”. Lyhennys on peräisin internetistä, ja siitä on tullut erittäin yleinen tapa ilmaista sitä, kun jokin asia on hauska tai huvittava.

  LOL:n käyttö

  LOL on yleisesti käytetty internetissä viestien ja kommenttien yhteydessä. Jos joku kirjoittaa jotakin hauskaa, se voi saada vastauksen LOL:stä. Lyhenteen käyttö ymmärretään yleisesti positiivisena asiana, mikä tarkoittaa sitä, että se on yksi tapa ilmaista iloa ja hauskuutta.

  LOL:n käyttö sosiaalisessa mediassa

  Sosiaalisessa mediassa LOL on yleisesti käytetty lyhenne. Erityisesti Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa se on tunnettu lyhenne. Sen käyttö on yleistynyt myös keskustelufoorumeilla sekä kommenttiosioissa.

  LOL-lyhenteen merkitys

  Kuten edellä mainittu, LOL tarkoittaa ”nauraa ääneen”. Vaikka se onkin lyhenne, sitä käytetään myös täydessä merkityksessään. Se on yksi tapa ilmaista sitä, kun jokin asia on hauska tai huvittava.

  LOL ja sen käyttö kulttuurissa

  LOL on myös osa pop-kulttuuria. Se on käytössä monissa komedioissa ja tv-ohjelmissa, joissa pyritään saamaan yleisö nauramaan. Lyhenteen avulla voidaan viestiä, että jonkun esittämä juttu on hauska ja että sen tarkoitus on saada ihmiset nauramaan.

  LOL:n yleistyminen

  LOL-lyhenne on tullut internetissä erittäin yleiseksi, ja siitä on tullut yksi yleisimmistä käsitteistä. Sen käyttö on niin yleistä, että sitä käyttävät jopa ne ihmiset, jotka eivät ole kovin hyvin perillä internetin kielestä.

  Johtopäätökset

  Yhteenvetona voidaan todeta, että LOL on lyhennys sanoista ”laugh out loud”, ja se tarkoittaa suomeksi ”nauraa ääneen”. Sitä käytetään yleisesti internetissä, sosiaalisessa mediassa ja keskustelufoorumeilla. Se on yleinen tapa ilmaista sitä, kun jokin asia on hauska tai huvittava. LOL on myös osa pop-kulttuuria ja sen käyttö on yleistä niin, että sitä käyttävät myös ne ihmiset, jotka eivät ole kovin hyvin perillä internetin kielestä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.