Mitä Tarkoittaa Ktm

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #6334

  +

  Mitä tarkoittaa KTM?

  KTM on lyhenne saksalaisen yliopiston nimestä, joka on ”Karlheinz Teiloff Management” (Karlheinz Teiloffin johtamisen tiedekunta). KTM-tutkinnon suorittanut henkilö on siis valmistunut kyseisestä yliopistosta.

  Suomessa KTM-koulutus on ollut pitkään suosittu ja arvostettu. KTM-tutkinnon suorittaminen kestää noin viisi vuotta, joka koostuu insinöörin tutkinnosta ja kauppatieteiden maisterin tutkinnosta. KTM-tutkintoa pidetään varsinkin liike-elämän piirissä yhtenä tärkeimmistä tutkinnoista.

  Monet suomalaiset yritykset edellyttävät johtotehtäviin valittavalta henkilöltä KTM-tutkintoa. KTM-tutkinto antaa valmiudet toimia tehokkaasti ja vastuullisesti yritysmaailmassa. Tutkinnossa opetellaan muun muassa strategista ajattelua, johtamista, taloushallintoa sekä markkinointia.

  KTM-tutkinto on myös hyvin kansainvälinen. Yliopistoilla on monia kumppanuuksia ja yhteistyöverkostoja eri maiden yliopistojen kanssa. Opiskelijat voivat hakea myös kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin ja tavoitella kansainvälisiä harjoittelupaikkoja. KTM-tutkinnon suorittanut saa hyvät kansainväliset verkostot, joita hän voi käyttää hyväkseen myös uran edetessä.

  Myös suomalaiset työnhakijat voivat hakea KTM-tutkintoa. Tällöin he suorittavat tutkinnon joko Suomessa tai ulkomailla sijaitsevassa yliopistossa. Suomessa tutkinnon suorittaminen on mahdollista muun muassa Aalto-yliopistolla ja Hankenilla.

  KTM-tutkintoa arvostetaan ja sen suorittaminen avaa monia ovia työelämään. KTM-tutkinnon suorittaneet voivat hakea mielenkiintoisiin työtehtäviin esimerkiksi yritysmaailman johtotehtävistä. Tutkintoa hakeva henkilö voi olla varma, että hän saa tutkinnon myötä hyvän perustan uralleen.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että KTM-tutkinto on arvostettu ja monipuolinen tutkinto, joka antaa hyvät valmiudet toimia tehokkaasti ja vastuullisesti yritysmaailmassa. Tutkinto antaa myös hyvät kansainväliset verkostot, jotka voivat olla hyödyksi uran edetessä. KTM-tutkintoa suositellaan erityisesti niille, jotka tavoittelevat johtotehtäviä tai uraa yritysmaailmassa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.