Mitä Tarkoittaa Kanta Asiakas

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #5000

  +

  Mitä Tarkoittaa Kanta-asiakas?

  Kanta-asiakas on termi, jota käytetään kuvaamaan henkilöä, joka on rekisteröitynyt tiettyyn yritykseen tai palveluun ja käyttää sitä säännöllisesti. Kanta-asiakkuus on yleinen käytäntö monilla aloilla, kuten vähittäiskaupassa, matkailussa ja ravintoloissa. Se on tapa palkita uskollisuudesta ja kannustaa asiakkaita jatkamaan palvelujen käyttöä.

  Kanta-asiakkuusohjelman tarkoituksena on antaa asiakkaille rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia, lahjakortteja ja muita bonuksia. Yritykselle kanta-asiakkuusohjelma on tapa tunnistaa ja palkita uskollisia asiakkaita sekä kerätä tietoja heidän kulutustottumuksistaan ja tarjota heille parempia palveluita tulevaisuudessa.

  Suomessa on monia yrityksiä, jotka tarjoavat kanta-asiakkuusohjelmia, kuten S-ryhmä, K-ryhmä ja Stockmannin asiakasklubi. Nämä ohjelmat ovat erittäin suosittuja Suomessa, ja suurin osa ihmisistä on todennäköisesti rekisteröitynyt ainakin yhteen niistä.

  S-ryhmän kanta-asiakkuusohjelma, S-Etukortti, tunnetaan yhtenä Suomen suurimmista kanta-asiakkuusohjelmista, joka tarjoaa asiakkailleen monia etuja. S-Etukortin avulla asiakkaat saavat alennuksia S-ryhmän vähittäiskaupoista ja ravintoloista. Kanta-asiakkaat voivat myös kerätä Bonusta, joka on rahanarvoinen etu asiakkaille. Stockmannin asiakasklubi puolestaan tarjoaa asiakkailleen pisteitä, jotka voidaan vaihtaa lahjakorteiksi tai muiksi bonuksiksi.

  Kanta-asiakkuusohjelmat eivät kuitenkaan ole ainoastaan vähittäiskaupan tai ravintola-alan piirissä. Monet matkailualan yritykset, kuten Finnair ja Scandic-hotellit, tarjoavat myös kanta-asiakkuusohjelmia. Esimerkiksi Finnairin Plus-ohjelma tarjoaa asiakkailleen pisteitä, joita voidaan käyttää lentojen ostamiseen tai hotellivarauksiin.

  Kanta-asiakkuusohjelmiin liittymisessä on usein muutamia sääntöjä ja ehtoja, kuten että sinun on annettava henkilötietosi ja rekisteröidyttävä ohjelmaan ennen kuin voit saada etuja. Lisäksi ohjelmat voivat asettaa vaatimuksia, kuten kuinka paljon sinun on käytettävä palveluita, jotta voit hyödyntää etuja.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että kanta-asiakkuusohjelmat ovat tapa palkita asiakkaita heidän uskollisuudestaan ja kannustaa heitä käyttämään toistuvasti yrityksen palveluita. Suomessa monilla yrityksillä on kanta-asiakkuusohjelmia, joiden avulla asiakkaat voivat saada rahanarvoisia etuja. Jos olet säännöllinen asiakas tietylle yritykselle, kannattaa harkita kanta-asiakkuusohjelmiin liittymistä, jotta voit saada etuja ja nauttia paremmista palveluista tulevaisuudessa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.