Mitä Tarkoittaa Hp

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #3803

  +
  Mitä tarkoittaa HP?

  HP on lyhenne sanoista ”hewlett-packard” eli suomeksi ”Hewlett-Packard”. Hewlett-Packard on yhdysvaltalainen teknologiayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa. HP on yksi maailman suurimmista tietokoneiden, tulostimien ja muiden teknologialaitteiden valmistajista. Suomessa HP onkin hyvin tunnettu merkki erityisesti kannettavista tietokoneista ja tulostimista.

  HP-kannettavat

  HP-kannettavat ovat tunnettuja niiden laadusta, halutuista ominaisuuksista ja tyylikkäästä muotoilusta. HP-kannettavat ovat saatavilla monilla eri rakenne- ja käyttöjärjestelmävaihtoehdoilla ja ne ovat suosittuja niin yksityis- kuin yrityskäytössäkin. HP-kannettavien ominaisuuksiin kuuluu yleensä korkean suorituskyvyn prosessori, runsaasti tallennustilaa, korkealaatuinen näyttö ja pitkä akun kesto.

  HP-tulostimet

  HP-tulostimet ovat erittäin suosittuja ympäri maailmaa ja erityisesti Suomessa. Suurin osa markkinoilla olevista tulostimista on joko mustesuihkutulostimia tai laserprinktereitä. HP:lta löytyy kuitenkin monia erilaisia vaihtoehtoja, joita kaikkiin tulostamistarpeisiin. HP:n mustesuihkutulostimet ovat erittäin suosittuja niiden edullisuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Laserprinttereissä HP:n markkinajohtajuus näkyy niiden korkealuokkaisessa tulostuslaadussa ja luotettavuudessa.

  HP:n geeksquad

  HP:n geeksquad on erinomainen tuki, mikä on suunnattu niille, jotka tarvitsevat teknistä apua erilaisten ongelmien ratkaisemiseen kodin tai yrityksen tietokoneessa, tulostimessa tai muissa teknologialaitteissa. Yrityksen geeksquad sisältää joukon koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarjoamaan apua asennuksissa ja huolloissa. Geeksquad neuvoo myös ohjelmistojen käytössä ja tarjoaa ratkaisuja ajureihin ja turvallisuuskysymyksiin.

  HP:n tekemä laite on siis varma valinta, kun etsit parasta tietokonetta tai tulostinta kotiisi tai yrityksellesi. Sen hyvä maine teknologiayhtiönä, luotettavuus ja kestävyys sekä tyylikäs muotoilu ovat HP:n kulmakivet. Huoltovarmuus ja geeksquadin asiantuntijuus tarjoavat korkeatasoista teknistä tukea ja varallisuuden suojaamista kodissasi tai yrityksessä. HP on yksi maailman markkinajohtajista ja sen monipuoliset tuotteet ovat kaikkien saatavilla – nyt myös Suomessa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.