Mitä Tarjota Lasten Syntymäpäivillä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #4159

  +
  H2: Tarjoilut syntymäpäiville
  Järjestät sitten lasten syntymäpäivät kotona tai juhlapaikalla, tarjoilut ovat tärkeä osa juhlaa. Tarjoilujen kanssa kannattaa huomioida lasten maku sekä mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot. Tässä muutamia vinkkejä syntymäpäivätarjoiluihin.

  H2: Suolainen tarjottava
  Monet lapset ovat innokkaita herkkusuita, joten suolaiset tarjottavat ovat usein suosittuja. Voit tarjoilla esimerkiksi voileipiä, juustopalasia, nakkeja, suolaisia muffineita tai piirakoita. Kasvissyöjille kannattaa tarjota vaihtoehtoja, kuten kasvistäytteisiä leipiä tai piirakoita. Muista myös allergioiden huomioiminen ja tarjoile vaihtoehtoja.

  H2: Makea tarjottava
  Makea tarjottava on tärkeä osa syntymäpäiviä. Voit tarjota esimerkiksi kakkua, muffineita, keksejä, karkkeja, jäätelöä tai hedelmiä. Muista kuitenkin tarjota myös vaihtoehtoja, kuten hedelmiä karkkien sijaan tai gluteenittomia muffineita keliaakikoille. Makea tarjottava on myös hyvä tilaisuus tarjota hieman terveellisempiä vaihtoehtoja, kuten hedelmiä tai smoothieita.

  H2: Juomat
  Tarjoile lapsille virvoitusjuomia, mehuja, maitoa tai vettä. Vältä tarjoilemasta kofeiinipitoisia juomia, kuten kahvia tai teetä. Voit koristella juomalasit hauskasti, käyttää pilliä ja koristella juomapullot tarroilla. Tarjoilun yhteydessä kannattaa myös muistuttaa lapsia säännöistä, kuten miten käyttää pilliä tai miten käyttää juomalasia.

  H2: Nälän taltuttajat
  Syntymäpäivillä lapset ovat yleensä aktiivisia ja saattavat tarvita välipalaa. Tarjoa välipalana pientä suolaista ja makeaa tarjottavaa, kuten hedelmiä, keksejä tai namuja. Välipalat kannattaa rajata tiettyyn aikaan, esimerkiksi puoli tuntia ennen pääruokailua.

  H2: Ruoka
  Syntymäpäivillä tarjoiltava ruoka voi olla esimerkiksi pizzaa, hampurilaisia, makaronilaatikkoa tai nugetteja. Muista tarjota myös kasvisvaihtoehtoja, kuten kasvispiirakkaa tai kasvispitsoja. Ruokailun yhteydessä voi myös järjestää vaikkapa onnenpyörän tai muun hauskan aktiviteetin.

  H2: Purkkiruokailu
  Trendikäs vaihtoehto syntymäpäivätarjoiluille on purkkiruoka. Syntymäpäivävieraat saavat omat purkit, jotka sisältävät erilaisia ruokavaihtoehtoja, kuten pastaa, salaatteja ja kasviksia. Purkkien kokoaminen voi olla osallistavaa ja hauskaa puuhaa, ja purkkivaihtoehto sopii mainiosti myös allergioita ja erikoisruokavalioita noudattaville.

  H2: Muut huomioitavat seikat
  Muista, että syntymäpäivätarjoilujen lisäksi tärkeää on huolehtia turvallisuudesta ja viihtymisestä. Muista tarkistaa tarjoilujen säilytyslämpötilat, käytä tarvittaessa kertakäyttöastioita ja huolehdi siitä, että tarjottavat ovat tarpeeksi pieniä, jotta ne eivät aiheuta tukehtumisvaaraa.

  Lasten syntymäpäiväjuhlien tarjoilut ovat tärkeä osa onnistunutta juhlaa. Pidä huolta että tarjoilut ovat sopivia lasten makuun ja juhlaan, ja huomioi allergiat ja erikoisruokavaliot. Näin syntymäpäivätarjoilut onnistuvat varmasti!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.