Mitä Tallinnasta Kannattaa Ostaa 2016

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #5485

  +

  Mitä Tallinnasta kannattaa ostaa 2016?

  Tallinna on suomalaisille suosittu matkakohde, ja sieltä löytyy monenlaista ostettavaa. Tässä artikkelissa käymme läpi suosituimpia ostoksia, joita kannattaa tehdä Tallinnassa vuonna 2016.

  Alkoholi

  Yksi suosituimmista ostoksista Tallinnassa on alkoholi. Virolaiset viinit, oluet, siiderit ja vodkat ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että omaan käyttöön saa tuoda rajan yli vain tietyn määrän alkoholia. Alkoholin myyntiajat ja -paikat kannattaa tarkistaa etukäteen.

  Makeiset ja suklaa

  Tallinna on tunnettu laadukkaista makeisistaan ja suklaastaan. Suklaapuodit, kuten Kalev ja Chocolala, tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja erilaisiin makuihin. Pehmeät karamellit ja lakritsat ovat myös suosittuja ostoksia.

  Käsitöitä

  Virolaiset käsitöitä ovat erittäin korkealaatuisia ja kauniita. Kätevät pellavapyyhkeet, kauniit lasitaulut ja käsinveistetyt puuesineet ovat erinomaisia lahjaideoita. Vanhankaupungin toreilta löytyy myös monenlaisia käsitöitä, joita kannattaa käydä ihastelemassa.

  Puhelinliittymä

  Mikäli matkustaa Tallinnaan pidemmäksi aikaa, kannattaa hankkia virolainen puhelinliittymä. Hinta-laatusuhde on parempi kuin Suomessa, ja liittymän hankkiminen on helppoa. Puhelinliittymän saa esimerkiksi kauppakeskus Virukeskuksessa sijaitsevista liikkeistä.

  Kosmetiikka ja parfyymit

  Tallinnasta on helppo löytää laadukkaita kosmetiikka- ja parfyymituotteita. Erityisesti I Love Me -tapahtumiin osallistuvat kauneusalan yritykset tarjoavat usein laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Myös vanhankaupungin erikoisliikkeet, kuten L’Occitane, Crabtree & Evelyn ja The Body Shop ovat suosittuja ostospaikkoja.

  Toivomme onnistunutta ostosreissua Tallinnassa!

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.