Mitä Taivaassa Tehdään

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #1907

  +

  Mitä Taivaassa Tehdään

  Taivas on monille ihmisille tuntematon käsite. Sitä on kuvattu erilaisissa uskonnoissa ja myyteissä eri tavoin. Kristinuskossa taivas ymmärretään paikkana, jonne pääsee Jeesuksen Kristuksen uskolla pelastumisen kautta. Taivaassa uskotaan olevan ikuinen elämä, jossa ei ole sairautta, surua eikä kuolemaa. Minkälaista siellä sitten on? Tässä artikkelissa avataan hieman sitä, mitä taivaassa tehdään.

  Ensinnäkin, taivas on paikka, jossa olemme Jumalan luona. Uskovat pääsevät viettämään iäisyyden Jumalan kanssa ja saavat koko ajan olla hänen läsnäolossaan. Taivaassa pääsemme lopullisesti eroon synnistä ja sen seurauksista. Siellä elämme täydellisessä yhteydessä Jumalan kanssa, ja meillä on jatkuvasti kyky nauttia hänen rakkaudestaan.

  Toiseksi, taivaassa tehdään paljon muutakin kuin Jumalan ylistämistä. Raamattu kertoo, että Jumala on valmistellut meille uudet ruumiit taivaassa, jotka kestävät ikuisesti. Eli meillä on mahdollisuus tehdä siellä fyysisiä asioita. Taivaassa on kaikkea mitä tarvitsemme ja haluamme. Tämä tarkoittaa, että voimme osallistua monenlaiseen toimintaan ja olemme täysin tyytyväisiä.

  Kolmanneksi, taivaassa olet osa kristittyjen yhteisöä. Siellä olemme yhdessä kaikkien niiden kanssa, jotka ovat menneet edeltä. Raamattu kuvaa taivasta Jumalan kansan yhteytenä, joka koostuu kaikista niistä, jotka ovat pelastuneita. Taivaassa meillä on jatkuvasti tilaisuus oppia lisää Jumalasta, Jeesuksesta ja hänen suunnitelmistaan. Se on mielenkiintoinen ja iloinen paikka, jossa voimme viettää ikuisuuden.

  Neljänneksi, taivaassa on paljon toimintaa. Raamattu kertoo monista erilaisista aktiviteeteista, joita voimme osallistua. Esimerkiksi, se sanoo että saamme istua Jeesuksen kanssa hänen valtaistuimellaan, että meillä on mahdollisuus harmonisesti pelastuneiden kanssa ylistää Jumalaa yhteisessä jumalanpalveluksessa ja oppia uusia asioita hengellisestä elämästä. Elämänkokemuksesta riippuen taivaassa voi olla myös erilaisia henkilökohtaisia tehtäviä, ainutlaatuisia mahdollisuuksia ja henkilökohtaisia käyttökohteita.

  Viidenneksi, taivaassa on yliluonnollista toimintaa. Se on maailma, jossa Jumalan voima on voimakkaammin läsnä kuin maan päällä. Ihmeet ja merkit ovat jokapäiväinen asia, ja voimme myös itse osallistua niihin. On vaikeaa kuvata, mitä kaikkea taivaassa voidaan kokea, mutta Jumalalla on loputon määrä tapoja ilmentää rakkauttaan ja voimaansa.

  Lopuksi, taivaassa on yksi suuri yleisseikkailu: Jumalan tunteminen. Siellä saamme loputtomasti tutkia Jumalan kaikkia ominaisuuksia ja piirteitä. Emme tule koskaan loppuun asti, mutta tämä on seikkailu, johon uskova haluaa osallistua.

  Yhteenvetona, taivas on paikka, jossa olemme Jumalan kanssa ja voimme elää elämää ilman rajoituksia. Elohimilla on paljon erilaisia mahdollisuuksia, joita voimme osallistua, ja olemme osa kristittyjen yhteisöä, jossa voimme oppia ja kasvaa yhdessä. Jumalan tunteminen on elämän suurin seikkailu, eikä taivas petä tätä odotusta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.