Mitä Syödä Prahassa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #462

  +

  Mitä syödä Prahassa?

  Praha on tunnettu herkullisesta ruoastaan ja se tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja sekä paikallisille että matkailijoille. Tässä on muutama vinkki siitä, mitä kannattaa syödä Prahassa.

  Kolminaisuuden tunnusmerkit

  Kolminaisuuden tunnusmerkit ovat kuvattu kolmen perinteisen ruokalajin avulla, jotka yhdistetään yhdeksi ateriaksi. Tämä koostuu porsaankyljistä, hapankaalista ja Olutmakkaroista. Tämän annoksen kanssa juodaan usein paikallista olutta.

  Trdelnik

  Trdelnik, makea välipala, on kuuluisa Prahan kaduilla. Tämä kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos matkustat Prahassa. Se on perinteinen, sokerilla kuorrutettu leipä, joka kierretään kepin ympärille. Tämä herkku valmistetaan paikan päällä ja sitä voi maustaa esimerkiksi kanelilla tai suklaalla.

  Gulasch

  Gulasch on kansallinen ruokalaji, joka on peräisin Unkarista. Gulasch on herkullinen mausteinen keitto, joka koostuu lihasta, perunasta ja paprikasta. Praha tarjoaa erilaisia gulasch-annoksia, joten kannattaa kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja löytää oma suosikkisi.

  Kolaches

  Kolaches ovat suosittu makea leivonnainen, jonka täytteenä voi olla hedelmiä, marmeladia tai raejuustoa. Tämä herkku on erinomainen valinta aamiaiselle, välipalaksi tai iltapalaksi.

  Pivni Lazne Beer Spa

  Jos haluat yhdistää olut ja spa, Prahan Beer Spa on oikea paikka sinulle. Tässä spa:ssa voit nauttia kylvystä, joka sisältää olutta, olutta hanasta samalla kun voit nauttia herkullisista herkuista.

  Pivo

  Paikallinen Pivo, eli olut, on Prahan ylpeys ja ilman paikallista olutta, Prahan matka ei ole täydellinen. Pivovary Staropramen, Strahov Monastery Breweries ja Pilsner Urquell Brewery ovat erinomaisia paikkoja maistella paikallisia oluita ja nauttia herkullisesta ruoasta.

  Prahassa on paljon erilaisia ruokakulttuureja, joten Kannattaa kokeilla erilaisia ruokapaikkoja ja löytää oma suosikkisi. Prahan ravintolat tarjoavat erilaisia maalaisruokia, kuten gulassi ja yrttiteetä. Etsi Prahan paikalliset ruokapaikat, ja sinulla on varmasti hyvä ja maukas loma.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.