Mitä Syödä Kermaperunoiden Kanssa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #2481

  +
  Mitä Syödä Kermaperunoiden Kanssa

  Kermaperunat ovat suosittu lisuke monissa suomalaisissa ruokapöydissä. Kermainen ja täyteläinen perunamuusi sopii erinomaisesti liharuokien kanssa, mutta mitä syödä kermaperunoiden kanssa?

  Härkispihvit

  Härkis on kasvipohjainen vaihtoehto jauhelihalle ja se sopii erinomaisesti kermaperunoiden kaveriksi. Härkispihvit on helppo valmistaa ja ne ovat terveellinen ja herkullinen vaihtoehto perinteisille lihapullille. Tarjoa härkispihvit kermaperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

  Paistettu lohi

  Paistettu lohi sopii myös hyvin kermaperunoiden kumppaniksi. Lohessa on paljon terveellisiä omega-3-rasvahappoja, ja sen maukas maku toimii hyvin yhteen kermaisen perunamuusin kanssa. Voit tarjoilla lohen kermaperunoiden lisäksi höyrytettyjen kasvisten kanssa.

  Kasvispihvit

  Kasvispihvit ovat monipuolisia ja herkullisia lisukkeita sekä helppo tapa saada lisää kasviksia ruokavalioon. Sieni- tai juurespihvit ovat erityisen hyvä vaihtoehto kermaperunoiden kanssa. Ne ovat maukkaita ja terveellisiä, ja lisäksi tarjoavat mielenkiintoisia makuja. Kasvispihvit sopivat hyvin myös erilaisten salaattien kanssa.

  Kana tai kalkkuna

  Kana tai kalkkuna ovat täydellisiä kermaperunoiden kanssa tarjottavaksi. Ne ovat vähärasvaisia proteiinin lähteitä, jotka sopivat hyvin ruokavalioon. Voit grillata tai paistaa kana- tai kalkkunapihvejä ja tarjoilla ne kermaperunoiden ja höyrytettyjen vihannesten kanssa.

  Kasviscurry

  Kasviscurry on helppo ja maukas vaihtoehto kermaperunoiden lisäkkeeksi. Curryn avulla saat kermaisiin perunoihin lisää makua ja mausteisuutta. Valmista curry kasviksista kuten porkkanasta, kukkakaalista ja herneistä tai käytä valmiita kasviscurrytahnoja. Tarjoa curry kermaperunoiden kanssa riisin tai naan-leivän kanssa.

  Perunakiusaus

  Perunakiusaus on perinteinen suomalainen ruoka, joka sopii erinomaisesti kermaperunoiden kanssa. Valmista kiusaus perunoista ja juustosta tai käytä lisänä esim. kesäkurpitsaa tai sipulia. Tarjoa kiusaus kermaperunoiden lisäkkeenä raikkaan salaatin kanssa.

  Yhteenveto

  Kermaperunat ovat monipuolinen lisuke ruokapöydässä, ja niiden kumppaniksi voi valita monia erilaisia ruokia. Härkispihvi, paistettu lohi, kasvispihvi, kana tai kalkkuna, kasviscurry ja perunakiusaus ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja kermaperunoiden lisukkeeksi. Valitse niistä oma suosikkisi ja nauti maukkaasta ateriasta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.