Mitä Suolaa Suolapiippuun

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #867

  +
  Mitä Suolaa Suolapiippuun?

  Suolapiippu on monelle tuttu rentoutumismenetelmä, joka auttaa hengitystieongelmiin sekä stressin lievittämiseen. Suolapiippuun tarvitsee tietysti suolaa, mutta mitä suolaa suositellaan käytettäväksi?

  Yleisesti suolapiippuun suositellaan käytettäväksi merisuolaa tai kuivaa suolaa, jonka seassa ei ole lisäaineita tai muita ainesosia. Tällaiset suolat ovat puhtaita ja sopivat parhaiten suolapiippuun. Merisuolassa on lisäksi mukana kosteuden sitovia mineraaleja, joka tekee siitä erityisen hyvän vaihtoehdon.

  On myös olemassa erilaisia aromaattisia suoloja, joita myydään suolapiippuun tarkoitettuna suolana. Näitä suoloja voi käyttää, jos haluaa antaa suolapiipulle erilaisia tuoksuja, mutta nämä suolat eivät välttämättä ole yhtä puhtaita kuin tavallinen merisuola tai kuiva suola. Aromaattisia suoloja käyttäessä kannattaa tarkistaa, että ne ovat tarkoitettu nimenomaan suolapiippuun.

  Suolapiipussa käytettävän suolan tulee olla mahdollisimman hienojakoista, jotta se pääsee leijailemaan ilman mukana ja osuu mahdollisimman hyvin hengitysteiden limakalvoille. Suolan määrä riippuu suolapiipun koosta ja henkilön omasta mieltymyksestä. Yleisesti ottaen suositus on noin 150-250 grammaa suolaa yhden suolapiipun täyttämiseen.

  On hyvä muistaa, että suolapiippua ei suositella käytettäväksi astmaa sairastaville, sillä sillä voi olla haittavaikutuksia hengitysteille. Jos kärsit astmasta eikä ole varmuutta suolapiipun sopivuudesta, kannattaa konsultoida lääkärin kanssa ennen sen käyttöä.

  Suolapiippu on hyvä lisä rentoutumishetkiin ja se voi auttaa moniin hengitystievaivoihin. Suolaa valitessa kannattaa panostaa puhtauteen ja hienojakoisuuteen, jotta se soveltuu parhaiten suolapiipun käyttöön.

  Lopuksi, suosittelen käyttäjää tarkistamaan laadukkaan suolapiipun oikean suolan kanssa. Hyvälaatuinen suolapiippu ja suola ovat erittäin merkityksellisiä positiivisten terveysvaikutuksien saavuttamisessa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.